Beşiktaş Kadıköy'de iptal edilen gol ve 'penaltı' beklentileri

Kadıköy'de iptal edilen gol ve 'penaltı' beklentileri

30.11.2013 - 21:26 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin derbinin ikinci yarısında bulduğu gol faul gerekçesiyle iptal edildi. Sarı-Lacivertliler, bir diğer tartışmalı pozisyonda ise penaltı bekledi.

Kadıköyde iptal edilen gol ve penaltı beklentileri

Spor Toto Süper Lig 13. hafta maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

Müthiş derbinin ikinci yarısında tartışmalı pozisyonlar yaşandı. Caner Erkin'in kullandığı serbest atışta altı pas içerisinde topa yükselen Fenerbahçeli Dirk Kuyt ile Beşiktaşlı Tolga Zengin'i geçip Atiba'nın dizinden sekerek filelere gitti.Fenerbahçeli oyuncular ve taraftarlar, ağlara giden topa sevinirken hakem Cüneyt Çakır, düdüğünü çalarak Kuyt'ın yükselirken kaleci Tolga'ya faul yaptığını işaret etti. Pozisyonun ardından Sarı-Lacivertli taraftarlar, hakem Cüneyt Çakır'a büyük tepki gösterdiler.

KARŞILIKLI PENALTI BEKLENTİSİ

Mücadelede bir başka tartışmalı pozisyon daha yaşandı. Caner'in kullandığı köşe atışında Motta'nın ön direkteki müdahalesinin ardından Fenerbahçeli oyuncular penaltı beklentisi içerisine girdi. Hakem Cüneyt Çakır, pozisyonda 'devam' kararı verdi. Çakır, son anlarda Kuyt'ın şutunda Motta'nın müdahalesine ve Beşiktaş hücumunda Egemen'in ceza sahası içerisindeki müdahalesiyle ilgili penaltı beklentilerine de yanıt vermedi.

Haberin Devamı

İşte tartışmalı pozisyonlardan görüntüler:

Kadıköyde iptal edilen gol ve penaltı beklentileri

Kadıköyde iptal edilen gol ve penaltı beklentileri

İŞTE MÜTHİŞ DERBİNİN GOLLERİ:

Kadıköyde iptal edilen gol ve penaltı beklentileri