Fenerbahçe Kadlec parkeye çıkıyor!

Kadlec parkeye çıkıyor!

29.11.2013 - 12:23 | Son Güncellenme:

Sarı lacivertlilerde forma şansı bulamayan Çek oyuncu, ülkesinde salon futbolu şeklinde düzenlenecek özel bir turnuvada sahaya çıkacak.

Kadlec parkeye çıkıyor

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Fenerbahçe’nin sezon başında Almanya’nın Bayer Leverkusen takımından transfer ettiği Çek futbolcu Michal Kadlec, forma özlemine lige verilen arada son verecek gibi görünüyor. Yabancı sınırlamasından dolayı kadroda yer bulmakta sıkıntı çeken deneyimli futbolcunun ülkesinde düzenlenecek özel bir futbol turnuvasında sahaya çıkacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Oyuncunun, Türkiye’de lige verilen arada, takımıyla idmanı olmayan bir döneme denk gelmesi halinde turnuvaya katılacağına dair organizatörlere söz verdiği ifade edildi. Stepanskeho ismiyle bilinen turnuvanın geleneksel olarak düzenlendiği, organizasyonda mücadelelerin salon futbolu şeklinde parke zeminli kapalı alanlarda oynandığı ifade edildi. Kadlec sezon başından bu yana ligde yalnızca Erciyesspor ile oynanan maçta forma giyebilmiş, Trabzonspor maçını ise yedek kulübesinden izlemiş, diğer maçlarda kadroya girememişti.