Fenerbahçe Kadro dışı bırakılan Mesut Özil için Ali Koç'tan açıklama! Affedilecek mi?

Kadro dışı bırakılan Mesut Özil için Ali Koç'tan açıklama! Affedilecek mi?

07.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Galatasaray ile oynayacak Fenerbahçe'de hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Bir yandan kadro dışı bırakılan Mesut Özil ve Ozan Tufan'ın durumu merak edilirken Başkan Ali Koç'tan konuyla ilgili açıklama geldi.

Kadro dışı bırakılan Mesut Özil için Ali Koçtan açıklama Affedilecek mi

SENAD OK

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Süper Lig'de oynayacağı Galatasaray derbisinin hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli kulüpte merak edilen sorulardan biri kadro dışı kalan Mesut Özil ve Ozan Tufan'ın geleceği oldu. Başkan Ali Koç bu meseleyle ilgili üyelere açıklama yaptı.

SABIRLI OYUN
Galatasaray ile oynanacak derbi için planlarını yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, ekibiyle birlikte stratejisini belirliyor. Yapılan tespitlerde sarı-kırmızılı takımın savunmayı ön planda tutan bir oyun anlayışına sahip olması bekleniyor. Konuk ekibin Avrupa hedefi kalmaması ve küme düşme bölgesinden kurtulması, beraberliğin de Cim-Bom için iyi bir sonuç olarak düşünmesine yol açacak.

Buna karşın, ikincilik için oynayan Fenerbahçe ise kazanmak zorunda... Ancak teknik heyet, galibiyet için yüklenirken sabırlı olunması için sürekli uyarıda bulunuyor. Oyun disiplininden kopmamanın çok önemli olduğunu dile getiren Kartal ve arkadaşları, aksi durumda pozisyon verebileceklerini sürekli oyuncularına aktarıyor

Haberin Devamı

Kadro dışı bırakılan Mesut Özil için Ali Koçtan açıklama Affedilecek mi

'EN İYİSİNİ İSTİYORUZ’
Galatasaray derbisi öncesi FB TV’nin sorularını yanıtlayan Ferdi Kadıoğlu, maçı beklediklerini söyledi. Ferdi, “Derbi hazırlıkları iyi gidiyor. Rakibimizle ilgili videolar izliyoruz. Onların nasıl hücum yaptığını, nasıl savunma yaptığını öğreniyoruz. Her oyuncu böyle maçlarda oynamak ister. Motivasyonumuz çok yüksek. En iyi neticeyi almak istiyoruz” dedi. Genç yıldız, “Sakatlık her zaman bir oyuncu için üzücü bir şeydir. Çalışmalarımı sürdürüyorum ve kendimi güçlendirerek oynamak istiyorum” diye konuştu.

Kadro dışı bırakılan Mesut Özil için Ali Koçtan açıklama Affedilecek mi

MESUT BEKLENTİSİ
Fenerbahçe’de, Galatasaray derbisinin hazırlıkları sürerken, Mesut Özil’in affedilmesi ile ilgili bir beklenti oluştu. Konyaspor maçında oyundan çıktıktan sonra Teknik Direktör İsmail Kartal’a tepki gösteren yıldız futbolcu, kadro dışı kalmıştı.

MESUT VE OZAN'IN KADRO DIŞI BIRAKILMASI DEPREM ETKİSİ YARATMIŞTI
Fenerbahçe Kulübü 24 Mart'ta resmi sitesinden yaptığı açıklamayla Mesut Özil ve Ozan Tufan'ın kadro dışı bırakıldığını açıklamıştı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol A Takımı oyuncularımız Mesut Özil ve Ozan Tufan, alınan karar gereği kadro dışı bırakılmışlardır" ifadeleri kullanılmıştı. Mesut Özil'in kadro dışı haberi Almanya başta olmak üzere Avrupa'da geniş yankı uyandırdı. Almanya'dan Bild gazetesi dünyaca ünlü yıldızın İsmail Kartal ile soyunma odasında tartışma yaşadığı ve kramponlarını yere fırlattığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Kadro dışı bırakılan Mesut Özil için Ali Koçtan açıklama Affedilecek mi

TAKIMIN EN GOLCÜLERİNDEN!
33 yaşındaki on numara, bu sezon Fenerbahçe formasıyla attığı 9 golle takımın en skorer futbolcularından biri oldu. Mesut Özil, bu sezon Sarı-lacivertli formayla oynadığı 26 karşılaşmada attığı 9 golün yanı sıra 2 de asist kaydetti.

AFFEDİLME İHTİMALİ VAR MI?
Derbi maçı öncesinde salı günü üyelerle buluşan Başkan Koç’a, Mesut’un affedilme ihtimali soruldu. Ancak Koç bununla ilgili olumsuz bir yaklaşım ortaya koydu.

Kadro dışı bırakılan Mesut Özil için Ali Koçtan açıklama Affedilecek mi

'BU KARAR ÇOCUK OYUNCAĞI DEĞİL'
Başkan Ali Koç, “Henüz Mesut ile konuşmadım. Bu karar çocuk oyuncağı değil. Aslolan Fenerbahçe’dir” ifadesini kullandı. Koç’un bu ifadesinin ardından, derbi öncesi Mesut’un takıma katılma ihtimali oldukça azaldı. İrfan Can, Mert Hakan, Arda Güler gibi birçok oyuncuyla iyi ilişkisi olan Mesut, takım içinde genel olarak seviliyor. Ayrıca iki yıl daha kontratı da bulunuyor.

Haberin Devamı

AYRILIK UZAK İHTİMAL
Fenerbahçe’den de ayrılmak istemeyen ve İstanbul’da yeni bir düzen kuran futbolcunun ayrılığı zor gözüküyor.

 

Yazarlar