Galatasaray Kadro satrancı!

Kadro satrancı!

21.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe karşısında en küçük ayrıntıyı bile es geçmeyen Tudor, en iyi 11 için kafa yoruyor. Serdar Aziz’in 11’e dönmesi beklenirken, sol bekte ve sol açıkta kimin oynayacağı bugün yapılacak testler sonrasında netlik kazanacak.

Kadro satrancı

Fenerbahçe derbisinde rakibe en küçük fırsat vermek istemeyen Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, adeta maçı kafasında oynuyor, karşılaşmada neler olabileceğini hesap ederek buna göre bir kadro oluşturuyor.

Haberin Devamı

Adeta bir satranç oyuncusu gibi, gelecek hamleleri de düşünüp buna göre bir ekip çıkarmanın heyetinde olan Hırvat teknik adam, Serdar Aziz’i ilk 11’e döndürme kararı aldı. Sol bekte Linnes ismi ağır basıyor. Konya maçında dinlendirilen ve yabancı kontenjanı nedeniyle tribüne çıkan Linnes, Latovlevici’ye göre daha ağır basıyor.

Galatasaray’da derbi maçta taşları yerinden oynatacak futbolcu ise Tolga Ciğerci olacak. Sakatlığı yüzünden iki maçtır oynamayan ve 2 günden bu yana kısmen takımla çalışan Tolga’nın durumunu bugünkü antrenmanda test edilecek. Tudor yine Konya’na arka adelesinde problem yaşayan Rodrigues’i de bu akşam antrenmanda test edecek.

Ortanın solu için bu iki isim hazır görünmezse Tudor, Selçuk İnan kartını cebinde taşıyor. Bu durumda Konya’da maçı çeviren Selçuk 11’e monte edilecek, Belhanda ise sol tarafa kayacak. Galatasaray’da derbi öncesindeki son çalışma raporuna göre durum netlik kazanacak.

Haberin Devamı