Trabzonspor Kafkas sahne alıyor

Kafkas sahne alıyor

03.02.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor’un yeni hocası ilk kez taraftarın karşısına çıkacak. Ligde kendileri için biten bir şey olmadığını söyleyen Kafkas, “Herkes rahat olsun” mesajını verdi

Kafkas sahne alıyor

İmza töreninde taraftara seslenirken, “Ateşle barut yan yana geldi, patlamaya hazır olsunlar” ifadesini kullanan Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Tolunay Kafkas, Avni Aker’de ilk kez bordo mavili taraftarlarla buluşacak.
Kafkas, ligde kendileri için biten bir şey olmadığını belirterek, “İki maça bakar. Hiç kimse bizim de bir seri yapamayacağımızı söyleyemez. Bu takım iyi bir takım. Herkes rahat olsun. Biten hiçbir şey yok. Takımla fazla antrenman yapamadık. Ama kaliteli bir oyuncu topluluğumuz var. Bu kalitemizin üzerine biraz motivasyonla devam etmeye çalışacağız” diye kouştu.
Sınırda 6 oyuncu
Trabzonspor’da Gaziantepspor maçı öncesinde 6 oyuncu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Ligde bu sezon oynanan maçlarda 3’er sarı kartları bulunan Yasin, Janko, Soner, Volkan ve Serkan Gaziantep maçında sarı kart görmeleri durumunda cezalı hale düşecekler. Sakatlığı süren Tolga ve Zeki Yavru ile kırmızı kart cezalısı Aykut forma giyemeyecek. Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın Eskişehir maçındaki gibi genç oyuncuların da bulunduğu bir kadroyu sahaya sürüp sürmeyeceği merak edilirken, bordo mavili takımın yine çift forvetle mücadele etmesi bekleniyor.