Dünyadan Futbol Kaldırmadığı kupa kalmadı, son halini görenler tanıyamadı

Kaldırmadığı kupa kalmadı, son halini görenler tanıyamadı

27.09.2022 - 09:50 | Son Güncellenme:

Kariyerinde dünya şampiyonluğu, Avrupa şampiyonluğu ve Premier Lig kupası bulunan efsane oyuncu, çocuklar için düzenlenen anlamlı maçta boy gösterdi. 8 bin taraftarın izlediği karşılaşmada ünlü ismin son hali görenleri şaşırttı.

Kaldırmadığı kupa kalmadı, son halini görenler tanıyamadı

SKORER DIŞ HABERLER

Haberin Devamı

Fransa futbolunun unutulmaz isimleri, ragbicileri 'Efsanelerin maçı'nda yeniden vitrine çıktı.

Fransa'nın güneydoğusunda yer alan Nice'in Riviera Stadı'nda oynanan karşılaşmayı, Lyon'un eski kalecisi Pascal Olmeta'nın kurduğu vakıf organize etti. Çocukların yararına düzenlenen ve 8 bin taraftarın izlediği karşılaşmada renkli ve neşeli görüntülere sahne oldu. 

Kaldırmadığı kupa kalmadı, son halini görenler tanıyamadı

ERIC CANTONA YILLAR SONRA SAHNE ALDI

Manchester United'da attığı gollerle döneminin en çok konuşulan futbolcularından Eric Cantona eski günlerinden pasajlar sundu. 1993-94 sezonunda ManU'da 'yılın futbolcusu' seçilen Cantona, kariyerinde 5 Premier Lig, 2 FA Cup, 6 İngiliz Süper Kupası, 2 Fransa Ligi (Marsilya), 1 Fransa Kupası şampiyonluğu yaşamıştı.  

Haberin Devamı

KİMLER YOKTU Kİ...

Anlamlı maçta Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps'ın yanı sıra eski gol makinesi Jean Pierre Papin, bir dönem Süper Lig'de Bursaspor'un da kalesini koruyan Sebastien Frey ve Ludovic Giuly de boy gösterdi.

Kaldırmadığı kupa kalmadı, son halini görenler tanıyamadı

FABIEN BARTHEZ'İN SON HALİ ŞAŞIRTTI

Fransa Milli Takımı ve Manchester United'ın unutulmaz kalecisi Fabien Barthez'in son halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. 51 yaşındaki ismin kariyerinde adeta kaldırmadığı kupa yok. Barthez'in kariyerinde 1 Dünya Kupası, 1 Avrupa, 1 Şampiyonlar Ligi, 2 Premier Lig, 3 Fransa Ligi, 1 Fransa Kupası ve 1 Fransa Süper Kupası şampiyonlukları bulunuyor.

Anlamlı maçın organizatörü Olmeta, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada "İş çocuklara yardım etmeye geldiğinde her zaman buradalar" diyerek arkadaşlarına teşekkür etti.