Göztepe Kaleci Beto, Göztepe'ye veda etti!

Kaleci Beto, Göztepe'ye veda etti!

25.07.2020 - 21:13 | Son Güncellenme:

Göztepe'de sözleşmesi sona eren Portekizli kaleci Beto sosyal medyadan veda etti. Göztepe de sözleşmesi sona eren kaleci Beto'ya teşekkür etti.

Kaleci Beto, Göztepeye veda etti

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin Portekizli kalecisi Beto, takımdan ayrıldığını açıklayarak, veda mesajı yayımladı. 

Haberin Devamı

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Beto, hayatının bir başka aşamasının daha bittiğini belirtti. Göztepe'de 3 yılda yaklaşık 100 kez maça çıktığını aktaran Beto, "Sahada ter, gözyaşı ve kan bıraktım. Sadece bu harika taraftarımızın desteğiyle karşılaştığımız engellerin üstesinden gelebildik. İlk günden itibaren her maçta performansımı yükseltmek için bana destek olanlara teşekkür ediyorum. Hepinizi kalbimle götürüyorum." ifadelerini kullandı. 

Takımda 3 yıl boyunca mücadele ettiği arkadaşlarına da teşekkür eden Beto, şunları kaydetti: 

"Takım arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Kaptanınız olmaktan büyük mutluluk ve gurur duydum. Her şey için teşekkürler." 

Göztepe-Demir Grup Sivasspor maçının kadrosunda yer almayan Beto, müsabakayı tribünden takip etti.

Haberin Devamı

Göztepe'den Beto'ya teşekkür

Süper Lig ekiplerinden Göztepe, sözleşmesi sona eren kaleci Beto'ya teşekkür etti.

Göztepe Kulübünün Twitter hesabında Beto'nun kurtarışlarının yer aldığı bir videonun da yer aldığı paylaşımda, şu ifadelere yer verildi:

"3 sezon boyunca kalemizi başarıyla koruyan, kurtarışlarıyla Süper Lig'e damgasını vuran kaptanımız Beto'ya tüm emekleri için teşekkür ediyor, devam eden kariyerinde başarılar diliyoruz. Obrigado Beto."

2017-2018 sezonunda bu yana Süper Lig'de Göztepe'nin kalesinin koruyan Portekizli kaleci 93 lig ve 2 Türkiye Kupası maçına çıktı. Beto, Andre Castro'dan sonra Göztepe'nin Süper Lig geçmişindeki en fazla forma giyen yabancı oyuncu konumunda bulunuyor.

Göztepe 95.Yıl Kutlaması

 

Yazarlar