Trabzonspor Kalede devir teslim

Kalede devir teslim

02.10.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Onur Kıvrak’ın kötü performansının ardından şans Esteban’a geliyor. AZ Alkmaar’da Romero’dan formayı kapan Kosta Rika’lı görev bekliyor.

Kalede devir teslim

CELAL UMUT EREN

Haberin Devamı

Trabzonspor’da kaptan Onur Kıvrak’ın hatalarıyla arka arkaya kaybedilen puanlar teknik direktör Şota Arveladze’yi harekete geçirdi. Gürcü çalıştırıcı, AZ Alkmaar’dan özellikle transfer ettirdiği Esteban Alvarado’ya şans vermeyi düşünüyor. 26 yaşındaki file bekçisi de göreve hazır bir şekilde bekliyor.

Şu anda Manchester United’da yer alan Sergio Romero ile benzer rekabeti AZ Alkmaar’da yaşayan Esteban, 2010-11 sezonunda yedekten gelip, meslektaşından formayı kapmış, 2011-12 sezonunda da Romero’nun Sampdoria’ya gitmesiyle tamamen 1 numaya oturmuştu.

26 yaşındaki file bekçisinin sezon başından bu yana çalışmalarını aksatmaması ve hiç sorun çıkarmadan beklemesi de bordo-mavili teknik heyetten tam rapor aldı.

Haberin Devamı

Onur Kıvrak’ın geçen sezon yaşadığı sakatlığın etkilerini hem maç kondisyonu anlamında hem de psikolojik olarak üzerinden atamamasının da yorumlandığı ve bu nedenle Torku Konyaspor mücadelesinde Kosta Rika’lı eldivenin deneneceği ifade edildi. Esteban’ı Hollanda’dan çok iyi bilen Şota Arveladze’nin de sezon başı transfer ederken mutlaka şans vermeyi düşündüğü aktarıldı.

AZ Alkmaar’da 2010-15 yılları arasında forma giyen Esteban Alvarado, kulübün taraftarlarının sevgilisi haline gelmişti.

Kalede devir teslim

Yazarlar