Teleset Mobilya Akhisarspor ''Kalıcı olmak istiyorum''

''Kalıcı olmak istiyorum''

03.03.2014 - 20:31 | Son Güncellenme:

Hafta sonu yapılan maçlarda yaşanan sakatlıkların ardından milli takım kadrosuna dahil edilen Akhisar Belediyesporlu oyuncu Uğur Demirok da ay-yıldızlı ekipte kalıcı olmak istediğini söyledi.

Kalıcı olmak istiyorum

Milli takımın her futbolcunun hayali olduğunu belirten Demirok, "Bunu başardım. Fatih ve Hamza hocama teşekkür ediyorum. Önemli olan burada kalıcı olabilmek. İnşallah bunu başarırım ve milli formaya yıllarca hizmet ederim" dedi.

Haberin Devamı

İsveç ile zevkli geçecek bir maça çıkacaklarını kaydeden genç futbolcu, "Zor bir rakiple karşılaşacağız. Güzel bir maç olacak. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na hazırlanıyoruz. Kendimizi deneme açısından zevkli bir maç olacak. 10 yıldan uzun bir süredir Ankara'da milli maç yapılmadı. Onun için hazırlık mücadelesi de olsa bu maçı kazanmak istiyoruz. İnşallah bunu yaparız" ifadelerini kullandı.

İsveç'in kadrosunda bulunan Zlatan İbrahimovic gibi bir oyuncuyla karşılaşacağı için heyecan duyduğunu anlatan Uğur Demirok, "İbrahimovic, dünya çapında bir isim. Ona karşı oynamak güzel olacak. Zor olacağını düşünüyorum ama önemli olan zoru başarmak" şeklinde konuştu.