Fenerbahçe Kalsa daha iyi!

Kalsa daha iyi!

26.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Kulübü, Luis Nani konusunda kritik bir haftaya giriyor.

Kalsa daha iyi

Sarı-lacivertli kulüp, Luis Nani konusunda kritik bir haftaya giriyor. Portekizli futbolcunun 8,5 milyon euroluk çıkış maddesi bu ay sonu itibariyle sona erecek.

Haberin Devamı

Geçen sezon yoğun uğraşlar sonucu ikna edilen Nani kontratına bazı özel bazı maddeler ekledi. Yıldız futbolcu, Türkiye’ye gelerek kariyeri açısından radikal bir karar aldığını belirterek haziran ayını kapsıyan 8,5 milyon euroluk bir çıkış maddesi koydurdu. Buna göre Haziran ayı boyunca bu parayı getiren Nani’yi renklerine bağlayabilecek. Ve bu tüm ligler için geçerli olacak. Geride kalan 26 günde kimse bu parayı önermedi. Temmuz ayı itibariyle bu madde devre dışı kalacak. Böylece Nani 8,5 milyon eurodan daha fazla bir bonservis bedeline satılabilecek.

Sezon sonunda ayrılma kararı alan ve eşyalarının büyük bölümünü ülkesine yollayan Nani’nin henüz kendi isteğine göre bir kulüp bulamaması sarı-lacivertli yöneticileri daha fazla mutlu etti. Çünkü Fenerbahçe Yönetimi Portekizli futbolcunun kalmasını istiyor. Eğer Nani beklediği teklifi alamazsa bu durum bir problem yaratmayacak. Yeni sezonda takımın lider oyuncularından biri olarak kalacak.

Yazarlar