Fenerbahçe Kameni tamam, gözler Kjaer'de

Kameni tamam, gözler Kjaer'de

30.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Malaga forması giyen kaleci Kameni konusunda büyük yol kat ederken, Milan’ın radarındaki Kjaer’e karşılık Gustavo Gomez’i istemeyi planlayan yönetim İtalyanlar’ın kapıyı çalmasını bekliyor.

Kameni tamam, gözler Kjaerde

Sarı-lacivertli kulüpte transfer çalışmaları hız kesmiyor. Yönetim kaleci Carlos Kameni konusunda mutlu sona çok yaklaştı.

Haberin Devamı

İspanya’nın Malaga takımında forma giyen Kamerunlu file bekçisini bir yıllığına kiralayacak olan Fenerbahçe’nin bu transferi de hafta sonuna kadar açıklaması bekleniyor.

Ayrıca sağ kanat için Jeremain Lens ile de görüşmeler sürüyor. Hem Sunderland hem de Hollandalı oyuncu ile pazarlıklarına devam eden yönetim, istediği rakamlara inildiği takdirde Lens’in de bonservisini almak istiyor. Bunun yanısıra Milan’ın genç Fransız hücum oyuncusu Niang ile daha önce de gündeme gelen bonservisi Arsenal’de bulunan Joel Campbell ile de temasları kesmeyen yönetim Topuk Yaylası’ndaki hazırlık dönemine yeni transferi yetiştirmek için büyük çaba harcıyor.

Bu arada İtalyan ekibi Milan’ın transfer listesinde bulunan Simon Kjaer için kırmızı-siyahlı kulübün bekleyişi sürüyor. İtalyan basınındaki haberlere göre Milan’ın önce Ely, Zapata ve Paletta gibi savunmacılarla yolları ayırmayı planladığı ifade edildi. Ardından Kjaer’in transferi için Fenerbahçe’nin kapısının çalınacağı kaydedildi. Sarı-lacivertli yönetimin de Kjaer’e karşılık Milan’dan Gustavo Gomez’i istemeyi planladığı öğrenildi. 24 yaşındaki Paraguaylı stoper ile Kjaer’in boşluğunu kapatmak ayrıca kasasına bir miktar para koymayı düşünen yönetim Milan’dan gelecek haberlere odaklandı.

Haberin Devamı

43: Fenerbahçe’de geride kalan sezonda forma giydiği 43 maçla en istikrarlı isimlerden bir tanesi olan Simon Kjaer, 3 de gol kaydetti.

Kameni tamam, gözler Kjaerde