Dünya Kupası Kamerun Milli Takımı'nda Rigobert Song şaşırttı!

Kamerun Milli Takımı'nda Rigobert Song şaşırttı!

16.11.2022 - 14:19 | Son Güncellenme:

Kamerun Milli Takımı Teknik Direktörü Rigobert Song aday kadroyu açıklarken, listedeki bazı futbolcuların isimlerini söylemekte zorluk yaşadı. Bu görüntüler şaşkınlık yarattı.

Kamerun Milli Takımında Rigobert Song şaşırttı

Dünya Kupası'nda boy gösterecek takımlardan olan Kamerun'un aday kadrosunun açıklandığı andaki görüntüler şaşkınlık yarattı. Kamerun Milli Takımı Teknik Direktörü Rigobert Song, aday kadronun açıklandığı basın toplantısında, listedeki bazı futbolcuların isimlerini söylemekte zorluk çekti.

Haberin Devamı

Song listedeki bazı oyuncuların isimlerini düzgün telaffuz edemedi, basın mensupları ve yardımcılarının uyarılarıyla isimleri düzeltti. Konuyla ilgili eleştirilerde listenin kendisine empoze edilmiş olduğuna yönelik şüpheler dile getirilirken, görme sorunu yaşayıp yaşamadığı da merak konusu oldu.

Galatasaray ve Trabzonspor'un eski futbolcusu olan 'Büyük Şef' lakaplı Rigobert Song, bir kaç yıl önce beyin kanaması geçirmiş, pıhtı atması sonucu kısmi felç geçirip komaya girmesinin ardından hayata dönmüştü. Kamerun Futbol Federasyonu Başkanı Samuel Eto'o ülkesinin finalde Fas'ı yenerek dünya şampiyonu olacağı tahmininde bulunmuştu. Kamerun'un aday kadrosunda Beşiktaş formasıyla ter döken Kevin N'Koudou da bulunuyor.

Haberin Devamı