Trabzonspor Kampa kadar iki transfer

Kampa kadar iki transfer

16.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Transfere hız veren Trabzonspor yurt dışındaki ilk kampa kadar 2 transferi bitirmeyi hedefliyor.

Kampa kadar iki transfer

Trabzonspor Yönetimi transfer çalışmalarını hızlandırma kararı aldı. İlk etap kampına kadar iç transferi çözmeyi planlayan bordo-mavililer daha sonra transfer listesinde yer alan oyuncuları kadrosuna katmaya çalışacak.

Haberin Devamı

4-17 Temmuz’da Slovakya’da yapacağı ilk etap yurt dışı kampına kadar iç transferi sonuçlandıracak olan Karadeniz ekibinde satış listesindeki futbolculara gelen teklifler artmaya başladı. Özellikle Douglas ve Cavanda için ciddi teklifler olduğu, Esteban, Cardozo, Özer ve Erkan’a da birçok takımın resmi teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi. Yeni sezona maksimum 25 kişilik kadroyla başlamayı hedefleyen bordo-mavili yönetimin, gelecek tüm teklifleri değerlendirmeye alacağı belirtildi.

Karadeniz ekibi iç transferin ardından dış transfere yoğunlaşacak. Elinde geniş ve alternatifli bir transfer listesi bulunan bordo-mavili yönetim, ilk etap kampına kadar bir ya da iki ismi kadrosuna katmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Danimarkalı sol bek Boilesen ile uzlaşamayan ve bu transferi rafa kaldıran Trabzonspor’un; Moussa Dembele, Hakim Ziyech, Presnel Kimpembe, Bilal Başaçıkoğlu, Serdar Taşçı ve Jason Cummings ile görüşmelere devam ettiği aktarıldı.

Yazarlar