Voleybol Kanada-Türkiye Milletler Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? A Milli Kadın Voleybol Takımı Kanada karşısında!

Kanada-Türkiye Milletler Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? A Milli Kadın Voleybol Takımı Kanada karşısında!

28.06.2022 - 17:38 | Son Güncellenme:

FIVB Milletler Ligi 3. hafta maçında A Milli Kadın Voleybol takımı ev sahibi Kanada ile karşılacak. İlk hafta maçlarını Ankara'da ikinci hafta maçlarını Brezilya'da oynayan Filenin Sultanlar 3. hafta maçlarını ise Kanada'da oynayacak. İlk mücadele ev sahibi Kanada ile oynanacak. Peki Kanada-Türkiye Milletler Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Kanada-Türkiye Milletler Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda A Milli Kadın Voleybol Takımı Kanada karşısında

A Milli Kadın Voleybol takımımız Milletler Ligi 3. hafta ilk maçında ev sahibi Kanada ile karşı karşıya gelecek. Geride kalan iki haftada 5 galibiyet 3 mağlubiyet alan Filenin Sultanları Kanada'nın yanı sıra ABD, Japonya ve Hollanda ile mücadele edecek. Toplam 16 puan toplayan ve Milletler Ligi'nde 5. sırada yer alan A Milli Kadın Voleybol takımımız Kanada karşısında galibiyet için parkeye çıkacak. Peki Kanada-Türkiye Milletler Ligi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

KANADA-TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Kanada-Türkiye Milletler Ligi 3. hafta maçı 29 Haziran TSİ ile sabah 05:00'te oynanacak. Mücadele TRT Spor ekranlarından naklen yayımlanacak.

MİLLETLER LİGİ 3. HAFTA MAÇ PROGRAMI

29 Haziran Çarşamba:

05.00 Kanada-Türkiye

30 Haziran Perşembe:

23.00 Türkiye-Hollanda

2 Temmuz Cumartesi:

02.00 Türkiye-Japonya

2 Temmuz Cumartesi:

23.00 Türkiye-ABD

16 takımın mücadele edeceği VNL’de üç hafta sonunda puan cetvelinde ilk 8 sırada yer alan takımlar finallerde mücadele etme hakkı kazanacak. 2022 FIVB Voleybol Milletler Ligi Finalleri ise, 13-17 Temmuz 2022 tarihlerinde düzenlenecek.

2018 yılından bu yana Voleybol Milletler Ligi adıyla düzenlenen organizasyonda Türkiye, 2018’de ikincilik, 2019’da dördüncülük, 2021 yılında da üçüncülük elde etti.

 

Yazarlar