Skorer Kapasitemiz %60

Kapasitemiz %60

01.11.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Mustafa Denizli, bu kapasiteyi artırmaya çalıştıklarını, mükemmele ulaşmalarının olanaksız olduğunu söyledi

Kapasitemiz %60




Kapasitemiz %60
Fenerbahçe Teknik Direktörü Mustafa Denizli mükemmele ulaşmalarının imkansız olduğunu dile getirdi. Ünlü hoca "Yüzde 60 kapasiteye ulaştık. Önemli olan bunu artırmaktır. En az tatil yapan takım biziz. Fenerbahçe’yi bulanık bir havada görmek isteyen mantık var" dedi.
Denizli, çok sayıda sakat ve hasta oyuncusu olmasına karşın, kadro sorunu yaşamayacaklarını bildirip, şunları söyledi:
"Sayımız zaten belli. Sağdan da baksan, soldan da baksan 20 kişiyiz. Bizim yaşadığımız zorlukları her takım yaşayabilir. Ama gönül her şeyin tam ve yeterli olmasını ister."

‘Lazetic ceza almaz'

Sarı - Lacivertli ekibin hocası, Lazetic’in ceza alacağına inanmadığını belirtti, "Pozisyonu defalarca izledim. Oyuncunun niyeti önemlidir. Bunlar maç içinde yaşanan olaylardır. Beşiktaşlı Karhan’ın olayının yanında konuşulamaz bile. Agresif olmak oyuncuların yapısında bulunmalıdır. Ben bunu her zaman isterim. Ama kasıt olmamalıdır" ifadesini kullandı.

"Kayıp puan çok"

Denizli, Trabzon’un liderliğinin sürpriz olmadığını ekledi ve şöyle konuştu:
"Ligin gidişi de belli değil. Bu dönemde her şey olabilir. Herkes açısından, kayıp puanın çok olduğu bir sezon geçiyor. Kopma ancak ikinci yarıda olur. Altı takımın zirve mücadelesi vermesi, Türk sporu açısından çok heyecanlı önemli ve güzel. Biz Fenerbahçe olarak birçok kültürü ve dili birlikte yaşıyoruz. Fenerbahçe’nin yaptığı birer günlük izinler sorun oluyor. Bunu ortaya atanlar art niyetlidir. Sanki Türkiye’nin gündeminde başka bir şey yokmuş gibi Johnson ve Moshoeu konuşuluyor. Zamanı gelince kime fırsat vereceğimi göreceksiniz."

11 oyuncu sorun

YUSUF: Kasığında ağrısı var. MR’ı çekildi, forma giymesi güç görünüyor.
RÜŞTÜ: Sorunu geçmeden Denizli maçına çıktı. Adalesindeki zorlama, antrenmana çıkmasını engelledi.
MUSTAFA: Adalesindeki sakatlığı nüksedince iki gündür çalışmalara katılamıyor.
RAPAJİC: Önceki akşam yatağa düştü. Grip izin verirse forma giyecek.
ALİ GÜNEŞ: Ateşli bir hastalığa yakalandı, evinde yatıyor.
UCHE: Baldırında ödem oluştu. Ankaragücü karşısında forma giymesi tehlikede.
SERKAN: Tarak kemiğindeki çatlak kaynadı, ancak oynama olasılığı yok.
CELİL: Sezon başından beri sakat. Tedavisi devam ediyor.
SERHAT: Dün ayak bileğinden sakatlandı. Durumu bugün belli olacak.
BALİC: Elindeki çatlak nedeniyle bandajla çalışıyor.
OGÜN: El parmağından sakat. Ancak çalışmalara katılıyor.

Sokağa çıkma yasağı

Sarı - Lacivertli takım dün sabah ve akşam olmak üzere iki çalışma yaptı. Bütün günü Samandıra tesislerinde geçiren Sarı - Lacivertli oyunculara Mustafa Denizli tarafından sokağa çıkma izni verilmedi. Bu arada dünkü çalışmaya katılmayan Abdullah’ın sabah tesislere geldikten sonra annesinin hastalandığını öğrendiği ve acilen hastaneye gittiği bildirildi.

Andersson’da ezik çıktı

FENERBAHÇE’NİN İsveçli golcüsü Andersson’un, Denizlispor maçında darbe alan ayak parmağında kırık ya da çatlak değil, şiddetli bir doku ezilmesi olduğu ortaya çıktı. Dün MR’ı çekilen bu futbolcu, Fenerbahçe’nin takım çalışmalarına katılamadı ve günü tedavi olarak geçirdi. Andersson’un Ankaragücü maçına kadar düzelip düzelmeyeceği netlik kazanmazken, oynaması konusunda umutsuz olan tenik direktör Denizli, "Çok acısı var" dedi.

Emre’ye destek

FENERBAHÇE Kaptanı Ogün, Galatasaraylı Emre Belözoğlu’nun yaptığı kazayı duyduğunda, kulaklarına inanamadığını belirtti. Milli futbolcu, "Emre çok sağlam karakterli. Umarım, bu zor günleri bir an önce geride bırakarak normal hayata döner" dedi. Aston Villalı Alpay ise "Ölen kişinin ailesi kadar Emre’nin de büyük acı çektiğine inanıyorum. Ama zamanla kendine gelecektir. Çünkü genç yaşına karşın güçlü bir yapısı vardır" ifadesini kullandı.

F.Bahçe dava açıyor

FENERBAHÇE, FIFA ile Kaiserslautern ve Las Palmas kulüplerini mahkemeye veriyor. Sarı - Lacivertliler, borçlarını ödemeyen bu iki kulübü kendi ülkelerinde dava edecek, kararının arkasında durmadığı için de FIFA’yı da İsviçre’de mahkemeye şikayet edecek. Dış İlişkiler Sorumlusu Ertuğrul Hataylı, "FİFA kararının arkasında durmazsa kulüpler ne yapar ? Bizi yeniden görüşmeye davet ediyorlar. Muhatabımız kulüplerden çıt bile yok. Herkes kulağının üzerine yatmış, bekliyor. Hakkımızı söke söke alacağız" dedi.

Yazarlar