Anadolu Kulüpleri Karabükspor, lideri gözüne kestirdi

Karabükspor, lideri gözüne kestirdi

21.12.2013 - 12:27 | Son Güncellenme:

Kırmızı-mavili takım, yarın sahasında Fenerbahçe'yi yenerek 7 haftalık çıkışını devam ettirmeyi hedefliyor.

Karabükspor, lideri gözüne kestirdi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, yarın sahasında Fenerbahçe'yi yenerek 7 haftalık çıkışını sürdürmek istiyor. Sezona Mustafa Yolbulan başkanlığındaki yeni yönetim ve Tolunay Kafkas idaresindeki yeni teknik ekiple başlayan Karabük temsilcisi, 15 karşılamada 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 yenilgi aldı.

Haberin Devamı

Lige 2-0'lık Kasımpaşa galibiyetiyle başlayan Kardemir Karabükspor, Bursaspor ile Trabzonspor'a 1-0, Gaziantepspor'a 3-0 ve Galatasaray'a 2-1 yenildi; Gençlerbirliği, Akhisar Belediyespor ve Kayserispor'u 1-0, Çaykur Rizespor'u 2-1 ve Torku Konyaspor'u 3-2 mağlup etti. Karabük ekibi, Sanica Boru Elağzıspor ile 2-2, Kayseri Erciyesspor, Beşiktaş, Eskişahirspor ile golsüz, Medical Park Antalyaspor ile de 1-1 berabere kaldı. Karabük temsilcisi, yarın 16.00'da Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda 3 maçtır yenilmediği Fenerbahçe'yi mağlup ederek, 16. haftada da çıkışını sürdürmek istiyor.

Yarınki maçta sakatlıkları süren Eren Güngör ve Hakan Özmert, izinli Lomana Tresor Lualua ve kart cezalı Erkan Kaş forma giyemeyecek.

Yazarlar