Karagümrükspor Karagümrük - Denizlispor: 5-1

Karagümrük - Denizlispor: 5-1

15.05.2021 - 17:12 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 42. haftasında Fatih Karagümrük sahasında küme düşen Yukatel Denizlispor'u konuk etti. Ev sahibi ekibi 10 kişi kalan rakibini 5-1 gibi net bir skorla yenerek sezonu kapattı.

Karagümrük - Denizlispor: 5-1

Süper Lig'de sezon Karagümrük - Denizlispor için sona erdi. 42. hafta mücadelesinde geçtiğimiz hafta Beşiktaş'ı 2-1 yenen İstanbul temsilcisi Karagümrük sahasında küme düşen Denizlispor'u konuk etti.

Haberin Devamı

1-0 geriye düşen İstanbul temsilcisi müthiş bir geri dönüşe imza attı ve sahadan 5-1 gibi net bir skorla galip ayrıldı. Karagümrük'ün gollerini Borini, Lens, Hedenstad ve Sobiech (2) atarken, Denizli'nin tek golünü Mesanovic attı.

Konuk ekip yeşil siyahlı ekipte Ali Yavuz Kol 2. sıradan kırmızı kart gördü.

KARAGÜMRÜK - DENİZLİSPOR: 4-1 

GOL: 42' Borini (P), 45' Sobiech, 52' Lens - 26' Mesanovic
KK: 39' Ali Yavuz Kol

İLK 11'LER

Fatih Karagümrük: Viviano, Hedenstad, Koray, Roco, Serhat, Aksel, Biglia, Efe, Lens, Borini, Sobiech

Denizlispor: Hüseyin, Ali Yavuz, Emre, Muhammet, Görkem, Özgür, Hasan, Leismann, Dossevi, Tusha, Mesanovic

MAÇTAN DAKİKALAR
Süper Lig'in 42. ve son haftasında Fatih Karagümrük, konuk ettiği Yukatel Denizlispor karşısında ilk yarıyı 2-1 önde kapattı.
11. dakikada savunmanın uzaklaştırmaya çalıştığı top ceza sahası önünde Aksel Aktaş'ta kaldı. Bu oyuncunun sert şutunda, kaleci Hüseyin Altıntaş topu güçlükle çıkardı.
18. dakikada Efe Tatlı'nın ceza sahası dışından çektiği şutta top savunmadan döndü. Meşin yuvarlağı sol çaprazda önünde bulan Borini, topu yere düşmeden sert bir vuruşla ağlara gönderdi. Ancak gol, hakemin VAR incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.
26. dakikada Yukatel Denizlispor öne geçti. Dossevi'nin ara pasıyla ceza sahası içinde kaleciyle karşı karşıya kalan Mesanovic, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 0-1.
39. dakikada Fatih Karagümrük penaltı kazandı. Biglia'nın savunmanın arkasına uzun topunda Borini, ceza sahası içinde Ali Yavuz Kol tarafından düşürülünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Ali Yavuz Kol da ikinci sarı kartını gördü ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
42. dakikada Fatih Karagümrük eşitliği sağladı. Borini, kullandığı penaltı vuruşunda topu filelere gönderdi: 1-1.
45 1. dakikada Fatih Karagümrük ikinci golü buldu. Savunmanın arkasına aşırtma atılan topta Sobiech, meşin yuvarlağı kontrol edip kalecinin yanından ağlara gönderdi. Ancak yardımcı hakem ofsayt bayrağını havaya kaldırdı. Hakem Atilla Karaoğlan, yapılan VAR incelemesinin ardından golün geçerli olduğuna hükmetti: 2-1.
Fatih Karagümrük, ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı.

Haberin Devamı

Yazarlar