1.Lig Karşıyaka için tehlike çanları!

Karşıyaka için tehlike çanları!

03.04.2014 - 11:06 | Son Güncellenme:

PTT 1. Lig'de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 mağlup olan Karşıyaka'nın düşme hattındaki Boluspor'la puan farkı 8'e indi.

Karşıyaka için tehlike çanları

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında 2-0 geriye düştükten sonra Can Erdem'in golüyle umutlanan Karşıyaka'nın bir şutunda top direkten döndü. Rakibine 2-1 yenilen Karşıyaka, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a karşı son 13 maçta 6 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı.

Haberin Devamı

Ligde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçından önce oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan Karşıyaka, İzmir'de Fethiyespor'a 2-1 yenildikten sonra 3 müsabaka sonra sahadan yine mağlubiyetle ayrıldı. Yeşil kırmızılı ekip, ligdeki son 3 mağlubiyetini "2-1"lik skorlarla aldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında takımının tek golünü atan Can Erdem, yeşil kırmızılı formayla dördüncü, bu sezon ise beşinci golüne ulaştı.

Dün Karşıyaka'ya 2 gol birden atan Serdar Deliktaş, yeşil kırmızılı ekibe karşı 7. golüne imza attı. Golcü oyuncu geçen sezon Gaziantep'teki karşılaşmada hat-trick yapmış, ayrıca 2009-2010 ve 2010-2011 sezonlarında Karşıyaka'ya 1'er gol atmıştı.

Karşıyaka sarı kart cezalısı durumuna düşen Ahmet Arı'nın yanı sıra uzatma bölümünde kırmızı kartla cezalandırılan Mehmet Yiğit, 1461 Trabzon maçında forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Düşme hattındaki Boluspor'la puan farkı 8'e inen Karşıyaka, kalan 5 haftada 1461 Trabzon (D), Balıkesirspor, Samsunspor (D), Bucaspor ve Ankaraspor (D) ile karşılaşacak.

Yazarlar