1.Lig Karşıyaka'da hakem tepkisi

Karşıyaka'da hakem tepkisi

24.03.2014 - 12:15 | Son Güncellenme:

.

Karşıyakada hakem tepkisi

PTT 1. Lig'de Adana Demirspor'la golsüz berabere kalan Karşıyaka'nın kulüp başkanı Fatih Diniz, "Topun çizgiyi geçtiği pozisyonda gol kararı verilse maç değişirdi" dedi.

Haberin Devamı

Diniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendileri için dramatik bir karşılaşmanın geride kaldığını kendileri lehine verilmeyen gol kararının maça damga vurduğunu söyledi. İlk yarıdaki pozisyonda topun çizgiyi yarım metre geçmesine rağmen görülmediğini kaydeden Diniz, "Maçın kırılma anı o pozisyon oldu. Gol kararı verilse maç değişirdi. Ancak her şeye rağmen bir kural var yenemiyorsan, yenilmeyeceksin. Cezalı maçlar tatsız oluyor. Seyirci Karşıyaka için itici bir güç. Maç seyircili oynansa hakemin tercihleri de değişebilirdi. Maçı çok rahat ve yanlış yönetmeyecekti" dedi.

Diniz, kalan 7 haftada düşme risklerinin devam ettiğini belirterek, "Her takım için bu risk mevcut. Kalan maçlarımızda en iyi sonuçları almak istiyoruz" diye konuştu.

Haberin Devamı

Ligde en son 25 Ocak 2014'te yine İzmir'de Mersin İdmanyurdu ile golsüz berabere kalan Karşıyaka, 7 müsabaka sonra sahadan beraberlikle ayrıldı. Yeşil kırmızılı ekip, Mersin İdmanyurdu beraberliğinin ardından oynadığı 7 maçta 3 galibiyet ve 4 mağlubiyet almıştı. Haftayı 36 puanla 10. sırada tamamlayan Karşıyaka, düşme hattındaki 28'er puanlı Boluspor, 1461 Trabzon ve TKİ Tavşanlı Linyitspor'un 8 puan önünde bulunuyor.

Yeşil kırmızılı ekip önümüzdeki 3 maçta Adana Demirspor, Boluspor (D) ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la karşılaşacak.

Dünkü maçta bu sezon 15. sarı kartını gören Burak Karaduman ile 11. kez sarı kartla cezalandırılan Ahmet Arı, bir daha sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler.