Fenerbahçe Kartal artık rahat uçuyor!

Kartal artık rahat uçuyor!

05.11.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

F.Bahçe'de Yanal sonrası nasıl bir performans sergileyeceği merak edilen çiçeği burnunda teknik adamın şu günlerde keyfine diyecek yok!

Kartal artık rahat uçuyor

F.BAHÇE’NİN Beşiktaş deplasmanından hem zaferle hem de lider olarak dönmesi teknik direktör İsmail Kartal’ın 8 hafta sonra rahat bir soluk almasını sağladı. Sezon başı yaşananlardan dolayı Ersun Yanal’ın istifasıyla bir anda teknik direktörlük koltuğuna oturan İsmail Kartal, o dönemde önüne 6 haftalık bir zaman dilimini koyarak, “G.Saray maçıyla çıkışa geçeriz” değerlendirmesini yaptı.

Haberin Devamı

RÖTARLI YÜKLEME

ÖNCE yeni bir teknik ekip oluşturmak zorunda kalan Kartal, yaşanan kötü kamp sürecinden dolayı yüklemeyi acilen değil zamana bırakarak çalışmalarına başladı. Yurtdışından yeni teknolojik aletler getirten, analiz sistemini sil baştan yapan Kartal, çalışma programını da değiştirmek zorunda kaldı.

‘ÖNCE SİSTEMİMİZİ BİR OTURTALIM’

TÜM bu konuları rayına oturtabilmek için yoğun bir tempoda çalışması gereken İsmail Kartal, 3 gün üst üstte kaldığı Samandıra’da herkesi sabah ilk karşılayarak görenleri şaşırttı. Ailesine vakit ayıramadığı için çocuğunun tesislere, yanına geldiği günlerde “Hele bir sistemi oturtayım sonra kendime daha çok vakit ayırırım” diyerek odasına kapanmıştı Kartal. Özellikle G.Saray ile oynanan karşılaşma sonrası sergilenen futbolla birlikte kendine gelen İsmail hoca artık futbolcularının çocuğu bile rahatsızlansa aldığı randevudan bile haberdar oluyor.

Haberin Devamı

‘ÇALIŞMAKTAN HİÇ YORULMAM’

İLK günlerde yoğunluğunun fazla olmasından dolayı verilen selamı bile görmeyen, sürekli kafasının dolu olmasından kaynaklı dalgınlık yaşayan İsmail Kartal, şimdilerde tüm plan ve programını oturtmayı başardı.

BUNUN meyvelerini de Beşiktaş maçında atılan goller ve gelen liderlikle toplayan çiçeği burnunda teknik adam “Ben çalışmaktan yorulmam, yeter ki iş olsun. Buralara kolay gelinmiyor elbet. Kıymet bilmek lazım” diyerek de mütevaziliği elden bırakmıyor.

(Sampiy10 - Ali Can)