Fenerbahçe Kartal: Ersun hoca beni tanımaz!

Kartal: Ersun hoca beni tanımaz!

02.02.2015 - 08:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Ersun Yanal eski çalışma arkadaşım. Beni dost olarak iyi bilir ama teknik direktör olarak tanımaz. Ama ben onu hem teknik direktör olarak hem de bir dost olarak çok iyi tanıyorum" dedi.

Kartal: Ersun hoca beni tanımaz

Süper Lig'de üst üste 7 maçı kazanan, 12 karşılaşmada ise yenilmeyen lider F.Bahçe'de gözler Trabzonspor derbisine çevrildi. Kadıköy'deki maç iki ezeli rakibin mücadelesi kadar salefle-halefin rekabetine de sahne olacak. Ersun Yanal'ın yerine göreve gelen İsmail Kartal, salefi Ersun Yanal'a meydan okudu:

Haberin Devamı

POLEMİK OLMASIN AMA

"Ersun Yanal eski çalışma arkadaşım. Eski dostum" diyen Kartal, "Güzel bir maç olacak. Taraftarımız yanımızda olacağı için biz daha avantajlı olacağız. Bu konu polemik yapılmasın ama Ersun Yanal dost olarak beni iyi tanır ama teknik direktör olarak tanımaz. Ben onu teknik direktör olarak da tanıyorum. Güzel bir mücadele olacak" diye konuştu.

KAFA PATLATIYORUZ

Göreve geldiği günden bu yana çok çalıştığını belirten Kartal sözlerini şöyle sürdürdü: "Sabahlara kadar kafa patlatıyoruz. Daha iyi neler yapabiliriz diye düşünüyoruz. Takımın Antalya kampı sonrası yükselişe geçmesi, bizim açımızdan planlı programlı bir gelişmeydi. Sahada ayakta kalmayı bilen bir takım olarak kazandık. Lig çok çetin geçecek. Biz yarışa hazırız."

Haberin Devamı

GEMİ ALACAK PARAM YOK!

F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, "Gemi alıyor" haberlerine tepki gösterdi. Kartal, "Benim ne gemi alacak kadar param var ne de onunla uğraşacak kadar boş vaktim. Bu haberleri çıkaranlar art niyetli. Ben sadece şampiyonluğu düşünüyorum."

(Sabah)

Yazarlar