Beşiktaş Kartal, Vida’ya kavuştu

Kartal, Vida’ya kavuştu

02.01.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Siyah-beyazlıların renklerine bağladığı Hırvat savunmacı dün İstanbul’a geldi. Vida için bugün Vodafone Park’ta Başkan Fikret Orman’ın da katılımıyla bir imza töreni düzenlenecek.

Kartal, Vida’ya kavuştu

Beşiktaş’ın yaz transfer döneminde ön protokol imzalayarak siyah - beyazlı renklere kattığı Vida, dün İstanbul’a geldi.

Haberin Devamı

Atatürk Havalivanı’nda Vida’yı, bir grup Beşiktaş taraftarı karşıladı. Taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla 28 yaşındaki stopere sevgi gösterilerinde bulundu. Vida, Beşiktaş Kulübü yetkilileriyle havalimanından ayrılarak, konaklayacağı otele hareket etti.

Vodafone Park’ta bugün Başkan Fikret Orman’ın da katılacağı imza töreniyle resmen Beşiktaşlı olacak olan Hırvat futbolcu için, siyah-beyazlı kulüp KAP’a bildirimde bulundu. Vida ile görüşmelere başladığını açıklayan Beşiktaş yeni oyuncusuyla 4.5 senelik sözleşme imzalayacak.

Yıllık 3 milyon euro alacak olan Vida için Beşiktaş Yönetimi, 1.5 milyon euro da imza parası ödeyecek. Daha önce yaptığı açıklamada Beşiktaş’a söz verdiği için cazip tekliflere rağmen ön protokolü bozmadığını söyleyen Vida, siyah - beyazlı takımın Antalya kampına katılacak. Beşiktaş’a gelmeden önce ev işlerini de halleden Hırvat oyuncunun yakın çevresine, “Tek hayalim Bayern Münih maçlarında forma giymek” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Yazarlar