1.Lig Kartalspor 63. yaşını kutluyor

Kartalspor 63. yaşını kutluyor

18.08.2012 - 10:39 | Son Güncellenme:

Bordo beyazlılarda, Başkan Hamza Tozkoparan geride kalan 63 yılda bazen üzüntülü ama çoğu zaman mutlulukların yaşandığı bir dönem geçirdiklerini ifade etti.

Kartalspor 63. yaşını kutluyor

Kartalspor Kulübü, kuruluşunun 63. yıl dönümünü kutluyor.

Kartalspor Kulübü Başkanı Hamza Tozkoparan, bordo-beyazlıların kuruluş yıl dönümüyle ilgili yaptığı açıklamada, geride kalan 63 yılda, bazen üzüntülü ama çoğu zaman mutlulukların yaşandığı bir dönem geçirdiklerini söyledi.

Tozkoparan, 63 yıl önce Kartal’da kurulan kulübün Türk futbolseverlerin ilgisine mazhar olduğunu belirterek, ”Bir semt takımı olarak doğup, Türk futboluna yön veren Kartalspor’un gücü, taşıdığı birlik ruhundan, değerlerinden ve durmaksızın çalışmasından geliyor. Görevimiz, Kartalspor aracılığıyla Türk sporuna hizmet etmek. Türkiye’nin ve futbolseverlerin, 63 yıldır olduğu gibi, bundan sonraki dönemlerde de Kartalspor ile sevinip gurur duyacağı yıllar olmasını diliyorum. Kartalspor’un 63. kuruluş yılını en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Bordo-beyazlı kulüp, 18 Ağustos 1949’da Ali Örs, Mustafa Gürsel, İsmail Perin, Nevzat Bozkurt ve Haluk Akan tarafından, Kartal Gençlik Kulübü adıyla kurulmuştu.

Haberin Devamı


(AA)

Yazarlar