Kasımpaşa Kasımpaşa - Gaziantep FK: 4-2

Kasımpaşa - Gaziantep FK: 4-2

03.12.2023 - 11:30 | Son Güncellenme:

Kasımpaşa, Süper Lig'in 14'üncü haftasında Gaziantep FK'yı konuk etti. Gaziantep 3-0'dan 3-2'ye dönse de Kasımpaşa sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı.

Kasımpaşa - Gaziantep FK: 4-2

Süper Lig'in 14'üncü haftasında Kasımpaşa, Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Gol düellosu şeklinde geçen maçı Kasımpaşa 4-2 kazandı.

Haberin Devamı

Kasımpaşa'nın gollerini 3. dakikada Aytça, 16. ve 31. dakikalarda Ben Ouanes, 82. dakikada Fall kaydetti. Gaziantep FK'nın gollerini ise 52. dakikada Mustafa 53. dakikada Markovic attı.

Kasımpaşa'da Omeruo 90+4. dakikada kırmızı kart gördü. Gaziantep'te Maxim 45+2. dakikada penaltıdan yararlanamadı.

Kasımpaşa 21 puanla 6. sırada yer aldı. Gaziantep ise 15 puanla 14. sırada kaldı.

KASIMPAŞA - GAZİANTEP FK: 4-2

GOLLER: 3' Aytaç Kara, 16' ve 31' Ben Ouanes 82' Fall / 52' Mustafa, Markovic (53') 

Kaçan penaltı: 45+2'Maxim 

Kırmızı Kart: 90+4' Omeruo

MAÇTAN DAKİKALAR

3’üncü dakikada Kasımpaşa öne geçti. Ceza sahası dışında Yasin Özcan’dan topu alarak ceza sahası içi sol çaprazına doğru hareketlenen Aytaç Kara’nın sert şutunda kaleci Nita’ya da çarpan top ağlarla buluştu: 1-0.

13’üncü dakikada Kasımpaşa etkili geldi. Ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Aytaç Kara’nın şutuna savunma müdahale etti. Dönen topa ceza sahası dışında Saddiki bekletmeden vurdu. Ngoy’a da çarpan top ceza sahası içi sağ çaprazındaki Fall’un önünde kaldı. Bu oyuncunun yerden sert vuruşunda topu kaleci Nita ayaklarıyla kurtardı.

16’ncı dakikada Kasımpaşa farkı 2’ye çıkardı. Aytaç Kara, sol kanattan kazanılan köşe vuruşunu Hajradinovic ile paslaşarak kullandı. Hajradinovic topu kontrol ettikten hemen sonra ceza sahası içerisine ortasını açtı. Ceza sahası içerisinde topa iyi yükselen Omeruo, kafayla Ben Ouanes’e indirdi. Yerden sekip havalanan topa Ben Ouanes rövaşata ile vurdu ve top ağlarla buluştu: 2-0.

31’inci dakikada Kasımpaşa’nın 3’üncü golü geldi. Sağ kanatta topla buluşan Fall, ceza sahası içi sağ çaprazındaki Hajradinovic’i gördü. Bu oyuncunun topu kontrol ettikten sonra içeri çevirdiği topa Ben Ouanes kafayla dokundu ve top ağlarla buluştu: 3-0.

44’üncü dakikada Gaziantep FK penaltı kazandı. Sol kanatta topla buluşan Mustafa Eskihellaç, ceza sahası içerisine topu gönderdi. Ceza alanına gelen ortada Sadık Çiftpınar ile Jevtovic kafa topuna yükseldi. Havalanan topu Kasımpaşa’da kaleci Giannotis yumruklamak isterken Jevtovic’e müdahale etti. Jevtotic müdahale sonrası yerde kaldı ve karşılaşmanın hakemi Burak Şeker penaltı kararı verdi.

45+2'nci dakikada Gaziantep FK’da penaltıda Maxim topun başına geçti. Bu oyuncun vuruşunda sol üst direğe çarpan top dışarıya çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı Kasımpaşa’nın 3-0’lık üstünlüğü ile bitti.

49’uncu dakikada Gaziantep FK etkili geldi. Kasımpaşa savunmasında Omeruo’nun hatasında Oğulcan Çağlayan topu kaptı ve pasını Maxim’e aktardı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Maxim’in şutunda topu çizgiden Sadık Çiftpınar çıkardı.

52’nci dakikada Gaziantep FK farkı 2’ye indirdi. Orta alanda topla buluşan Markovic, topla hareketlenerek ceza sahası içi sağ çaprazında müsait olan Mustafa Eski Hellaç’ı gördü. Bu oyuncunun yerden sert vuruşunda top ağlarla buluştu: 3-1.

53’üncü dakikada Gaziantep FK’nın golü geldi. Orta alanda topla buluşan Maxim, sağ kanattaki Draguş’u gördü. Bu oyuncunun ceza sahası içine girdikten sonra içeri çevirdiği topa bekletmeden Markovic vurdu fakat savunmada Winck topu çizgiden çıkardı. Dönen topu tekrar önünde bulan Markovic, topa dokundu ve meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 3-2.

76’ncı dakikada Kasımpaşa etkili geldi. Sağ kanatta topla buluşan Fall, ceza sahası içerisinde boşta olan Hajradinovic’i gördü. Bu oyuncunun bekletmeden vuruşunda topu kaleci Nita kurtardı. Dönen topu ceza sahası dışında kontrol eden Aytaç Kara, ceza sahası içi sağ çaprazına hareketlenen Da Costa’yı gördü. Da Costa’nın kontrolü sonrası şutunda top üst direkten döndü.

82’nci dakikada Kasımpaşa farkı tekrar 2’ye çıkardı. Ceza sahası dışı sol çaprazında topla hareketlenen Da Costa, arka direkteki Fall’u gördü. Bu oyuncunun bekletmeden vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 4-2.

90+4’üncü dakikada Kasımpaşa’da Omeruo kırmızı kart gördü. Sol kanatta Mirza Cihan’a yaptığı müdahale sonrası karşılaşmanın hakemi Burak Şeker, Omeruo’ya kırmızı kart çıkardı.

Karşılaşma Kasımpaşa’nın 4-2’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

Haberin Devamı