Kasımpaşa Kasımpaşa Selçuk İnan'ın resmen açıkladı!

Kasımpaşa Selçuk İnan'ın resmen açıkladı!

21.11.2022 - 21:58 | Son Güncellenme:

Kasımpaşa, teknik direktörlük görevine Selçuk İnan'ın getirildiğini açıkladı.

Kasımpaşa Selçuk İnanın resmen açıkladı

 Kasımpaşa Şenol Can'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Selçuk İnan'ı getirdi. Buna göre; Kasımpaşa, teknik direktörlük görevine getirilen Selçuk İnan ile yarın 14:30'da sözleşme imzalayacak.

Haberin Devamı

SKORER'E HEDEFİNİN TEKNİK DİREKTÖRLÜK OLDUĞUNU AÇIKLAMIŞTI

Futbolculuk kariyerini sonlandırdıktan sonra Galatasaray'da Fatih Terim'in yardımcı antrenörlüğünü yapan İnan, Skorer'e verdiği özel röportajda hedefinin teknik direktörlük olduğunu ve ekibi ile başarılara imza atmak istediğini açıklamıştı.

Teknik adamlıkta yeni bir sayfa açacağını ifade eden 37 yaşındaki futbol adamı, "Fatih hoca ile beraberdik. 2 sene boyunca Fatih hocanın yardımcılığını yaptım, şimdi de artık yeni sayfa açacağım nasipse. Kendim teknik direktörlük yapmak istiyorum. Ekibimizi oluşturduk. Artık yavaş yavaş bu hayata atılacağız inşallah" ifadelerini kullanmıştı.

FUTBOLCULUK KARİYERİNDE TOPLAM 16 KUPASI VAR

Selçuk İnan futbolculuk kariyerinde 5 Süper Lig şampiyonluğu, 5 Türkiye Kupası ve 6 Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı. EURO 2016 Elemeleri'nde İzlanda'ya frikikten attığı gol, hafızalara kazındı. Bu şık golle Türkiye, Avrupa Şampiyonası vizesi aldı.

Haberin Devamı