Kasımpaşa Kasımpaşa'da Aytaç Kara fırtınası! Süper Lig'de resital sundu

Kasımpaşa'da Aytaç Kara fırtınası! Süper Lig'de resital sundu

27.10.2023 - 21:32 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 10'uncu haftasında Kasımpaşa ile İstanbulspor arasındaki maçta Aytaç Kara yıldızlaştı. Tecrübeli orta saha, Süper Lig'deki formda performansını İstanbulspor'a karşı da sürdürdü.

Kasımpaşada Aytaç Kara fırtınası Süper Ligde resital sundu

Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig'in 10'uncu haftasında İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Lacivert-beyazlıların ev sahipliğindeki müsabakada Aytaç Kara'nın performansı dikkat çekti.

Haberin Devamı

Kasımpaşa'da Kemal Özdeş'in düzenli olarak ilk 11'de şans verdiği Aytaç Kara, İstanbulspor filelerini de havalandırarak formda performansını sürdürdü. 30 yaşındaki orta saha, Süper Lig'de bu sezon 7'nci kez gol sevinci yaşadı.

Opta'nın verilerine göre; Bu sezon Süper Lig'deki altıncı golünü İstanbulspor filelerine gönderen Aytaç Kara, kariyerinde en fazla gol attığı lig sezonunu (2018/19) şimdiden egale etti.

Aytaç Kara'nın Kasımpaşa ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 30 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 850 bin euro.

Altay altyapısında futbola başlayan Aytaç Kara daha sonra Eskişehirspor, Trabzonspor, Yeni Malatyaspor, Bursaspor, Galatasaray ve Göztepe formaları giydi. 30 yaşındaki orta saha, A Milli Futbol Takımı'nda 2 maça çıktı.

Haberin Devamı