Futbol Kasımpaşa'da Önder Özen dönemi başlıyor

Kasımpaşa'da Önder Özen dönemi başlıyor

14.04.2015 - 14:31 | Son Güncellenme:

Kasımpaşa Şota Arveladze'nin istifasının ardından teknik direktör arayışına geçen Kasımpaşa teknik direktörlüğe eskiden Beşiktaş'ın Futbol Direktörü görevini üstlenen Önder Özen'i getirdi.

Kasımpaşada Önder Özen dönemi başlıyor

Geçtiğimiz yıllarda Beşiktaş'ta Futbol Direktörü görevini üstlenen Önder Özen, lacivert beyazlıların yeni teknik direktörü oldu. Görev yaptığı dönemde Beşiktaş'ın transferlerinde söz sahibi olan Özen, başta teknik direktör Slaven Bilic ve Pedro Franco olmak üzere birçok ismi siyah beyazlı kulübe kazandırmıştı.

Haberin Devamı

Önder Özen büyük bir tesadüf eseri Kasımpaşa'nın başındaki ilk sınavını Beşiktaş'a karşı verecek. İki takım 18 Nisan Cumartesi günü Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

YARDIMCILIĞINI MARCO AURELIO YAPACAK

Takımla ilk antrenmanına bugün çıkacak olan Özen'in yardımcılığını, Trabzonspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta uzun yıllar forma giyen Brezilyalı Marco Aurelio yapacak. Türk vatandaşı olarak Mehmet ön ismini alan Aurelio bir dönem milli takımımızda da oynamıştı.

KASIMPAŞA KULÜBÜ: 1.5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADIK

Kasımpaşa Kulübü, Önder Özen ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladığını resmi siteden duyurdu. Konu ile ilgili açıklama şöyle:

"Türk futbolunun önemli isimlerinden ve çalıştığı her takımda başarılı işlere imza atan Zeki Önder Özen ile Teknik Sorumlu olarak 1,5 yıllığına anlaşma sağlanmıştır. Yardımcılığını ise A Milli Takımımız formasını uzun yıllar başarıyla terleten Mehmet Aurelio yapacaktır"

Haberin Devamı

ÖNDER ÖZEN KİMDİR?

1969 Eskişehir doğumlu. 1997 yılında antrenörlük lisansı aldı. 2002-2002 yılları arasında Fenerbahçe'de A2 ve A takımlarda antrenörlük yaptı. Daha sonra 2 sezon Polatlı Bugsaşspor'da, 1 sezon da Hacettepespor'da teknik direktörlük görevini üstlendi. Bir süre televizyonda yorumculuk yaptıktan sonra 22 Mayıs 2013'te Beşiktaş Futbol Direktörlüğü görevine getirildi. 16 Temmuz 2014'te istifa etti.