Kasımpaşa Kasımpaşa'da Selçuk İnan ile yollar ayrıldı! Erken veda

Kasımpaşa'da Selçuk İnan ile yollar ayrıldı! Erken veda

18.03.2023 - 20:01 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da Selçuk İnan dönemi sona erdi. Lacivert-beyazlılar, 38 yaşındaki teknik direktörle karşılıklı anlaşma sonucunda yollarını ayırdı.

Kasımpaşada Selçuk İnan ile yollar ayrıldı Erken veda

İstanbul temsilcisi Kasımpaşa'da alınan kötü sonuçların ardından veda kararı geldi. Lacivert-beyazlılar, 22 Kasım 2022'de anlaşma sağladığı Selçuk İnan ile karşılıklı anlaşma sonucunda yollarını ayırma kararı aldı.

Haberin Devamı

Kasımpaşa'dan yapılan açıklamada, "Teknik Sorumlumuz Selçuk İnan ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Sayın Selçuk İnan’a kulübümüze katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

Kasımpaşa'nın Ümraniyespor ile oynadığı maçta 1-1'lik beraberlikle sahadan ayrılmasının ardından bu kararın alındığı öğrenildi. Lacivert-beyazlılar, Selçuk İnan yönetiminde 11 puan toplama başarısı gösterdi.

ŞENOL CAN AYRILDI, SELÇUK İNAN İMZA ATTI

Süper Lig'e istediği gibi başlayamayan Kasımpaşa'da Şenol Can ile yolların ayrılmasının ardından Selçuk İnan ile anlaşma sağlanmıştı. 38 yaşındaki teknik direktör, lacivert-beyazlılar ile sezon sonuna kadar el sıkışmıştı. Selçuk İnan imza töreninde şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

"Hedeflediğim, inandığım ne varsa şu anda gerçekleşiyor. İlk teknik direktörlük deneyimim olacak. Birçoğunuz futbolculuğumu gördü, futbolculuğa başlangıç anıma şahit olanlar da var. Hedeflere hep beraber ulaşacağız. Her zaman gerçekleşebilecek hayaller kurdum. Kasımpaşa'da olmam benim için bir şans. Bu kurumsal yapıyı tanıdım. Futbolu ne kadar önemsediklerini gördükten sonra bu kararı vermek çok kolay oldu. Galatasaray'dan ayrılalı neredeyse 1 yıl oldu. Galatasaray demişken buradan Fatih hocama teşekkür borçluyum. Bu mesleği zaten yapmak istiyordum ama beni daha da cesaretlendiren hocam oldu. 1 senedir tüm hocalarımla iletişim halindeyim. Oynadığım tüm takımlarda kaptanlık yaptım. Yurt dışına da çok gittim orada da önemli insanlarla iletişimim var. Bir oyun anlayışım her zaman vardı. Oyunculuğumda da çok düşünürdüm. Bunların hepsinden karma yapıp bana uyacak düşünceleri şu anda aklımda saklıyorum."

0.85 PUAN ORTALAMASI YAKALADI

Teknik direktörlük kariyerindeki ilk deneyimini Kasımpaşa'da yaşayan Selçuk İnan bu süreçte 13 maçta takımını yönetti. Lacivert-beyazlılar rakiplerini 3 kez mağlup etti ve 2 kez beraberlikle sahadan ayrıldı. Kasımpaşa, 8 maçta da rakiplerine mağlup oldu. Selçuk İnan, İstanbul ekibinde 0.85 puan ortalaması yakaladı. Genç teknik direktör daha önce Galatasaray'da yardımcı antrenör olarak görev yapmıştı.

Haberin Devamı