Kayserispor Kayseri G.Saray'ı gözüne kestirdi!

Kayseri G.Saray'ı gözüne kestirdi!

24.10.2012 - 11:55 | Son Güncellenme:

Kayserispor ligdeki çıkışını Galatasaray maçı ile birlikte yapmak istiyor.

Kayseri G.Sarayı gözüne kestirdi

Yeni teknik direktör Robert Prosenicki ile çıktığı ilk maçta İstanbul Belediyespor'a yenilen Kayserispor kötü gidişen Galatasaray maçı ile son vermek istiyor. Basın Sözcüsü Rifat Pehlivan, cumartesi günü İstanbul'da oynayacakları Galatasaray maçından puan alıp döneceklerini iddia etti.

Sahalarında oynadıkları İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında aldıkları yenilginin morallerini, ancak en kısa sürede toparlanarak Galatasaray maçına hazırlandıklarını vurgulayan Rifat Pehlivan, şunları söyledi:
"Futbolcularımız, büyük maçlara kendiliğinden motive oluyor. Futbolcularımız artık sözün bittiği yerde. Bu maç için söyleyeceğimiz sözümüz yok. Çıkıp, sahada var güçlerini ortaya koyup Galatasaray'dan puan ya da puanlar alacaklar."

Galatasaray maçının hazırlarını Hırvat çalıştırıcı Robert Prosenicki yönetiminde yaptığı tek antrenmanla sürdüren sarı kırmızılı oyuncular, yarın yönetimle bayramlaşacak.

Kayserispor kafilesi cuma günü de THY'nin 14.30 tarifeli uçağıyla İstanbul'a gidecek ve Hilton Oteli'nde kampa girecek. Bu arada sarı kırmızılı takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmadığı açıklandı.

Yazarlar