Fenerbahçe Kayserispor Fenerbahçe maçında Güray'dan harika gol! (İşte maçın özeti)

Kayserispor Fenerbahçe maçında Güray'dan harika gol! (İşte maçın özeti)

29.01.2017 - 20:45 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de hiç beklemediği bir yenilgi aldı. Kayserispor'a konuk olan Fenerbahçe, 4-1'lik yenilgi ile şampiyonluk yarışında ağır bir darbe aldı. Kayserispor'da Güray Vural'ın harika golü maça damgasını vurdu. İşte Fenerbahçe Kayserispor maçının özeti...

Kayserispor Fenerbahçe maçında Güraydan harika gol (İşte maçın özeti)

Fenerbahçe Kayserispor maçında heyecan doruktaydı. Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu'nun 19. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Kayserispor'a 4-1 mağlup oldu. Bu sonucun ardından ligde Fenerbahçe 35 puanla 4. sırada kalırken, Kayserispor ise 16 puanla 16. sıraya yükseldi.

Haberin Devamı

Goller: Dk. 33 Umut Bulut, Dk. 70 ve 90+5 Güray Vural, Dk. 88 Welliton Soares (Kayserispor); Dk. 41 Mehmet Topal (Fenerbahçe)

DAKİKA DAKİKA MAÇ ÖZETİ İÇİN TIKLAYIN

KAYSERİSPOR: 4 - FENERBAHÇE: 1

Stat: Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has
Hakemler: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Serkan Ok

Kayserispor: Ali Ahamada, Levent Gülen, Hakan Aslantaş, Jean Armel Kana Biyik, Erkan Kaş, Raheem Lawal, Rajko Rotman, Güray Vural, Deniz Türüç, Silvestre Varela, Umut Bulut
Teknik Direktör: Sergen Yalçın

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Simon Kjaer, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef de Souza, Salih Uçan, Alper Potuk, Jeremain Lens, Jose Fernandao
Teknik Direktör: Dick Advocaat

Haberin Devamı

Goller: Dk. 33 Umut Bulut, Dk. 70 ve 90+5 Güray Vural, Dk. 88 Welliton Soares (Kayserispor); Dk. 41 Mehmet Topal (Fenerbahçe)

MAÇTAN NOTLAR

Fenerbahçe'de tek değişiklik

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Kayserispor, Fenerbahçe'yi konuk etti. Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Kayserispor karşısında, ligin 18. haftasında Medipol Başakşehir'i 1-0 yendikleri maçın kadrosundan tek değişiklikle takımını sahaya sürdü. Sarı-lacivertli ekipte sakatlığı bulunan Ozan Tufan'ın yerine Mehmet Topal forma giydi. Fenerbahçe'de kalede Volkan Demirel, savunmada Şener Özbayraklı, Kjaer, Skrtel ve Hasan Ali Kaldırım, orta sahada Mehmet Topal, De Souza, Alper Potuk, Salih Uçan, Lens, forvette ise Fernandao görev aldı. Fabiano, Robin van Persie, Karavaiev, İsmail Köybaşı, Neustaedter, Yiğithan Güveli ve Chahechouhe yedek kulübesinde bulundu.

Kayserispor'da yeni transferler oynadı

Kayserispor'un devre arasında transfer ettiği futbolculardan Erkan Kaş, Rotman, Lawal, Güray Vural ve Silvestre Varela ilk 11'de şans buldu. Maç kadrosunda yer alan Douglao, sakatlığı nedeniyle son anda ilk 11'den çıkarıldı ve yedekler arasında tutuldu. Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, ligde bundan önceki Akhisar Belediyespor maçına göre Fenerbahçe karşısında ilk 11'de üç değişiklik yaptı. Teknik direktör Yalçın, Mabiala, Anıl Karaer ve Kubilay Sönmez'in yerine Hakan Aslantaş, Erkan Kaş ve Silvestre Varela'ya şans verdi.

Haberin Devamı

Tribünler boş kaldı

Kayserispor ile Fenerbahçe arasında yapılan maça, futbolseverler fazla ilgi göstermedi. Yaklaşık 33 bin seyirci kapasiteli Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda tribünlerde büyük boşluklar göze çarptı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de karşılaşmayı izledi. Özhaseki, maç öncesi Kayserispor Kulübünün yeni yönetimine "hayırlı olsun" dileğini iletti.

BAKAN ÖZHASEKİ MAÇTAYDI

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Vali Süleyman Kamçı ve yeni Kulüp Başkanı Erol Bedir, müsabakayı Şeref Tribünü'nde izledi.

AZİZ YILDIRIM OTELDE İZLEDİ

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ise karşılaşmayı cezalı olduğu için Kayseri'de sarı lacivertli takımının kaldığı oteldeki odasında izledi.

VAN PERSİE'YE DESTEK

Maçtan önce 96 yaşındaki dedesi Wim Ras'ın ölüm haberini alan Robin Van Persie'ye takım arkadaşları teknik kadro ve yöneticiler destek verdi. Maç kadrosunda yer alan Hollandalı oyuncunun büyük üzüntü yaşadığı gözlendi. Kayserispor camiası da Robin Van Persie'ye başsağlığı dileklerini iletti.

Haberin Devamı

EKSİ 12 DERECEDE OYNANDI

Eksi 12 derecede oynanan karşılaşmada tribünleri 10 bin futbolsever doldurdu. Fenerbahçe'ye ayrılan misafir tribünün ise yarısı doldu. Karşılaşmayı Ankara, Sivas, Yozgat, Kırşehir ve Nevşehir'den gelen futbolseverler izledi.

YENİ YÖNETİM TAM KADRO

Kayserispor'da yapılan olağanüstü genel kurul sonrası sarı kırmızılı yeni yönetim kurulu, maça tam kadro geldi