Anadolu Kulüpleri Kayserispor yarın Erzurum'da

Kayserispor yarın Erzurum'da

16.07.2014 - 13:16 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'un, yeni sezon çalışmaları kapsamındaki ikinci kampı yarın Erzurum'da başlayacak.

Kayserispor yarın Erzurumda

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Kayseri'de 10 gün süren ilk etap kampının ardından izne çıkan futbolcular yarın Erzurum'da tekrar bir araya gelecek.

Haberin Devamı

27 Temmuz'a kadar çalışmalarını Erzurum'da sürdürecek olan Kayseri temsilcisi, daha sonra Ağustos ayının başında üçüncü etap kampı için Avusturya'ya hareket edecek.

Yaklaşık iki hafta çalışmalarını Avusturya'nın Salzburg şehrinde sürdürecek olan mavi-siyahlılar, ardından Kayseri'ye dönerek, lig başlayana kadar kendi tesislerinde hazırlıklarına devam edecek.

Kayseri Erciyesspor'un Erzurum kamp kadrosunda ise şu futbolcular yer alacak:

"Gökhan Değirmenci, Zülküf Özer, Yusuf Baycıoğlu, Mustafa Öztürk, Cenk Ahmet Alkılıç, Mahmut Özen, John Boye, Bilal Kılıç, Kader Mangane, Anıl Karaer, Emre Öztürk, Uğur Demirkol, Mandjeck, Cem Can, Sylla, Mehmet Akgün, İlhan Parlak, Murat Yıldırım, Ibricic, Necati Ateş, Yasin Öztekin, Edinho, Volkan Okumak, Kerim Avcı, Vleminckx, Tugay Adamcıl, Tayyip Kanarya."