Kayserispor Kayserispor'da Mame Thiam fırtınası! Süper Lig'e damga vurdu

Kayserispor'da Mame Thiam fırtınası! Süper Lig'e damga vurdu

11.11.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 12'nci haftasında Kasımpaşa deplasmanından 4-3 galip ayrılan Kayserispor'da Mame Thiam formda performansını devam ettirdi.

Kayserisporda Mame Thiam fırtınası Süper Lige damga vurdu

Recep Uçar yönetimindeki Kayserispor, Süper Lig'in 12'nci haftasında Kasımpaşa'ya konuk oldu. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'ndaki mücadele konuk takımın 4-3'lük üstünlüğüyle tamamlandı. Kayserispor'da Mame Thiam, Kasımpaşa deplasmanında 4'üncü golü atma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların Senegalli santrforu, Kasımpaşa maçını da boş geçmeyerek formda performansını sürdürdü. Mame Thiam'ın golünde asisti Gökhan Sazdağı yaptı.

31 yaşındaki santrfor, bu sezon Kayserispor'un Süper Lig'de oynadığı 12 maçta da forma şansı buldu. Çağdaş Atan'ın ardından göreve gelen Recep Uçar'ın da vazgeçilmezi olan Senegalli, 9 kez rakip fileleri havalandırdı. Mame Thiam aynı süreçte 1 asist üretti.

Senegalli santrfor bu sezon şu maçlarda skor katkısı verdi:

İstanbulspor - 1 gol
Samsunspor - 1 gol, 1 asist
Antalyaspor - 1 gol
Gaziantep FK - 2 gol
Rizespor - 3 gol
Kasımpaşa - 1 gol

Mame Thiam'ın Kayserispor ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Senegalli santrforun güncel piyasa değeri 2 milyon 600 bin euro. Tecrübeli forvet, Senegal Milli Takımı'nda 4 maça çıktı.

Haberin Devamı

Sassuolo altyapısında yetişen Mame Thiam daha sonra Inter, Avellino, Südtirol, Vitrus Lanciano, Juventus, Zulte Waregem, PAOK, Empoli, Esteghlal, Ajman Club, Kasımpaşa ve Fenerbahçe formaları giydi.

Yazarlar