Pendikspor Kayserispor'da sürpriz ayrılık! Mame Thiam, Pendikspor'a transfer oldu

Kayserispor'da sürpriz ayrılık! Mame Thiam, Pendikspor'a transfer oldu

11.01.2024 - 16:47 | Son Güncellenme:

Kayserispor'un Senegalli golcüsü Mame Thiam, Süper Lig ekiplerinden Pendikspor'a transfer oldu. Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, Mame Thiam'ın Pendikspor'a transfer olduğunu açıkladı.

Kayserisporda sürpriz ayrılık Mame Thiam, Pendikspora transfer oldu

Kayserispor'da sezona damgasını vuran isimlerin başında gelen Senegalli golcü Mame Thiam, Süper Lig ekiplerinden Pendikspor'a transfer oldu.

Haberin Devamı

Pendikspor Thiam için Kayserispor bonservis bedeli ödeyecek. Transferin bir kaç gün içinde resmi olarak açıklanacağı öğrenildi. Son üç sezondur Kayserispor forması giyen 31 yaşındaki futbolcu; bu sezon ligde oynadığı 19 maçta 12 gol kaydetti.

KAYSERİSPOR'DAN RESMİ AÇIKLAMA

Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, Mame Thiam'ın Pendikspor'a transfer olduğunu açıkladı. Samet Koç, "Büyük Kayserispor Taraftarı, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan golcü oyuncumuz Mame Baba Thiam ile geçtiğimiz aylarda defaatle sözleşme uzatmak için teklifte bulunduk. Ancak Kayserispor’un yeni dönemde belirlediği ekonomik program çerçevesinde oyuncumuz ile anlaşma sağlayamadık. Kendisi sezon sonu bedelsiz gitmek yerine devre arasında bir takıma giderek Kayserispor’a para kazandırmıştır, bu davranışından dolayı kendisine teşekkür ediyorum ve Pendikspor‘da başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı