KayserisporKayserispor'da Talha Sarıaslan'dan 2 yıllık imza

Kayserispor'da Talha Sarıaslan'dan 2 yıllık imza

19.05.2023 - 23:25 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, genç oyuncu Talha Sarıaslan ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Kayserisporda Talha Sarıaslandan 2 yıllık imza

Çağdaş Atan yönetimindeki Kayserispor, 19 yaşındaki forvet Talha Sarıaslan ile yeniden anlaştı. Sarı-kırmızılılar, genç oyuncunun 2024'te bitecek olan sözleşmesini 2 yıl daha uzattı.

Haberin Devamı

Kayserispor'dan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcularımızdan Talha Sarıarslan’ın sözleşmesi 2 yıllığına uzatılmıştır. Futbolcumuza şanlı formamız altında başarılar dileriz" denildi. 19 yaşındaki oyuncu bu sezon A takım düzeyinde 3 Süper Lig ve 2 Türkiye Kupası maçında süre aldı.

Talha Sarıaslan, U19 Süper Ligi'nde 13 müsabakada 9 gol, Rezerv Lig'de ise 3 mücadelede 2 gol atma başarısı gösterdi. 19 yaşındaki forvetin güncel piyasa değeri 50 bin euro.

Kayserisporda Talha Sarıaslandan 2 yıllık imza

KEŞFETYENİ
Tolga Sarıtaş baba oluyor! Bebek haberi sonrası ilk paylaşım
Tolga Sarıtaş baba oluyor! Bebek haberi sonrası ilk paylaşım

Cadde | 20.04.2025 - 12:15

Şimdilerde TRT'de yayınlanan Teşkilat dizisinde başrol oynayan ve Altay karakterine can veren Tolga Sarıtaş ve eşi Zeynep Mayruk'un bebek bekledikleri iddia edildi. Çiftin çıkan haberler sonrası sosyal medya paylaşımları dikkatlerden kaçmadı.

Yazarlar