Beşiktaş "Kazanmak zorundayız"

"Kazanmak zorundayız"

07.02.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ın hocası Şenol Güneş, Fenerbahçe’nin, Antalya’dan puansız ayrılmasıyla zirve yarışında büyük bir fırsat yakaladıklarının altını çizdi, “Gaziantep hafife alınacak bir takım değil. Kazanıp yolumuza devam etmeliyiz” dedi.

Kazanmak zorundayız

SERDAR SARIDAĞ

Haberin Devamı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş bugünkü Gaziantepspor maçına futbolcularını hem taktiksel hem de mental olarak hazırladı.

Fenerbahçe’nin, Antalyaspor deplasmanından puansız dönmesiyle şampiyonluk yarışında yeni bir avantaj daha yakaladıklarının altını çizen deneyimli hoca, Gaziantepspor maçının hedefe ulaşma yolunda en kritik sınav olduğunu dile getirdi. Mersin İdmanyurdu ve Trabzonspor maçlarının yoğun kar yağışı yüzünden ertelenmesi nedeniyle 41 gündür lig maçı oynamayan futbolcularına uyarılarda bulunan Şenol Güneş’in üç puan istediği aktarıldı.

‘Sabırlı oynamalıyız’

Son derece kritik bir maça çıkacaklarını kaydeden siyah-beyazlı hocanın, “Rakibimiz kesinlikle hafife alınacak bir takım değil. Hem sabırlı hem de hızlı oynamalıyız. Oyunu rakip sahaya yığmamız lazım. Savunmamız da mümkün olduğu kadar öne çıkmalı” diye konuştuğu öğrenildi.

Haberin Devamı

‘Rakip toparlandı’

Şenol Güneş, Gaziantepspor’un son dönemde ciddi şekilde toparlandığını da vurguladı. Beşiktaş’ın teknik patronu, “Biz öncelikle kendi işimize bakacağız. Belirlediğimiz puan hedefine ulaşmak için lige hafta hafta bakmalıyız. Gaziantepspor yükselişte olan bir ekip. O nedenle çok dikkatli olmalıyız. Evimizdeki maçlarda puan kaybetmemeliyiz. Kanatlar ve bekler birbirine sürekli yardım etmeli. Topu geriye doğru değil, ileriye doğru oynayın” ifadelerini kullandığı vurgulandı.

Teknik Direktör Şenol Güneş, kritik maç öncesi oyuncularından galibiyet istedi.

Yazarlar