Diğer Kemer’de kupalar sahibini buldu

Kemer’de kupalar sahibini buldu

04.11.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kemer Golf & Country Club’da her yıl düzenlenen KG&CC Başkanlık Turnuvası dün sona erdi. Dereceye girenlere kupaları verildi

Kemer’de kupalar sahibini buldu

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen KG&CC Başkanlık Golf Turnuvası dün yapılan müsabakaların ardından sonra erdi. Kemer Golf & Country Club’da gerçekleştirilen organizasyonda cemiyet hayatının önde gelen isimleri de mücadele etti. Turnuvaya ilk gün 108, ikinci gün ise 107 golfçü katılırken dereceye girenler kupalarını aldı. Turnuvaya TFF Başkanı Yıldırım Demirören de katıldı. Müsabakalar büyük bir mücadeleye sahne olurken, erkeklerde Hasan Akçakayalıoğlu, Muharrem Albayrak ve Orhan Çakırlar mutlu sona ulaştı. Kadınlarda ise Aynur Kutal ve Zeynep Çelikoğlu birincilik kupasını kaldırdı. Bayrağa en yakın vuruşu erkeklerde Mustafa Sarıoğlu, bayanlarda ise İdiz Gazioğlu yaparken, en uzun vuruşu ise erkeklerde Kadir Aydın, bayanlarda da Birsel Alp gerçekleştirdi. Gross’ta ise bayanlarda Beyhan Benardete, erkeklerde ise Hasan Akçaylıoğlu zirveye çıktı.

Haberin Devamı

Heyecan devam ediyor

Uluslararası Bayanlar Tenis Turnuvası’nın ikinci gün müsabakaları da nefesleri kesti. Kemer Golf & Country Club Tenis Kulübü’nde yapılan turnuvada Başak Eraydın ve Mesil Sezer yollarına devam etti. Eraydın, Cemre Anıl’ı 6-4, 3-6 ve 6-0’lık setlerin ardından 2-0 mağlup ederken Sezer ise Emily Smith’i 6-2 ve 7-6’lık (7) setlerle 2-0 yendi. Ana sponsorluğunu PTT’nin üstlendiği ve Türkiye Tenis Federasyonu’nun da desteğiyle yapılan turnuvaya Milliyet ve Vatan gazeteleri yayın desteği verirken, Sırma Grubu da sporculara keyifli molalar yaşatacak.

Yazarlar