Diğer Kemer'de engeller aşıldı

Kemer'de engeller aşıldı

11.01.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

2016 Kış Binicilik Festivali’nin ilk ayağı Kemer Country Club’da dün sona erdi. SIEC’in ana sponsorluğunda yapılan organizasyonda deneyimli ve genç sporcular kıyasıya yarışırken, Best FM Kupası’nda (125 cm) Contero 8 isimli atıyla Emir Koçak zirveye çıktı.

Kemerde engeller aşıldı

Kemer Country Club’da hafta sonu biniciler için adeta festival tadında geçti. Binicilik dünyasının heyecanla beklediği, 2016 Kış Binicilik Festivali ilk ayak yarışları dün yapılan müsabakalarla sona erdi. Deneyimli ve genç binicilerin mücadeleleri ilgi ile izlenirken, müsabakalar nefesleri kesti. Kemer Country Club’da devam edecek olan organizasyonda 3 ayak ve 1 final daha yapılacak.

Haberin Devamı

Binicilik dünyasının önemli etkinlikleri arasında yer alan 2016 Kış Binicilik Festivali’ne camianın önde gelen tanınmış isimleri de katılıyor. Festival, SIEC (S Uluslararası Binicilik Merkezi) ana sponsorluğunda 23-24 Ocak, 6-7/27-28 Şubat ve 12-13 Mart tarihlerindeki müsabakalarla devam edecek.

Örnek olacak

Geleneksel Kış Binicilik Festivali, Türkiye’de binicilik sporunun geniş kitlelere tanıtılması ve gelişmesi açısından önem taşıyor. Festival, ülkemizde bu alanda düzenlenen profesyonel müsabakaların çoğalmasına destek sağlamasının yanında, gelecek vaat eden yeni yeteneklerin kendilerini göstermelerine olanak tanıyor.

Festivalin medya sponsorluklarını ise Türkiye’nin ilk özel radyo kanallarından biri olan Best FM ile Milliyet ve Vatan Gazetesi üstleniyor.

Haberin Devamı

BEST FM KUPASI (125 cm) SONUÇLARI

1- Emir Koçak - CONTERO 8
2- Barkın Aydın - DESTENY
3- Nur Tuvana Baktıroğlu - GENZAROVA
4- Nur Tuvana Baktıroğlu - OPERAL DEL CASTEGNO
5- Oktay Sezek - JADE DE LIZAMI

KIŞ BİNİCİLİK FESTİVALİ PROGRAMI

2.Ayak: 23-24 Ocak
3.Ayak: 6-7 Şubat
4.Ayak: 27-28 Şubat
Final: 12-13 Mart

Kemerde engeller aşıldı

Yazarlar