Diğer Kemer'de nefes kesen festival

Kemer'de nefes kesen festival

28.02.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

2016 Kış Binicilik Festivali, Kemer Country Club’da 4. ayak yarışları ile devam ederken, yaşanan mücadele nefesleri kesti. Genç ve deneyimli sporcular organizasyonun 12-13 Mart’ta yapılacak finali öncesi boy gösterdi.

Kemerde nefes kesen festival

2016 Kış Binicilik Festivali, dün start alan 4. ayak müsabakaları ile devam etti. Organizasyonda camianın önde gelen tanınmış isimlerinin yanında genç sporcular da boy gösterdi.

Haberin Devamı

Avrupa’nın en iyi atlı spor kulüplerinden biri olan Kemer Country Club’da, SIEC (S Uluslararası Binicilik Merkezi) ana sponsorluğunda düzenlenen ve toplam 5 ayaktan oluşan festivalin finali ise 12-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Geleneksel Kış Binicilik Festivali, Türkiye’de binicilik sporunun geniş kitlelere tanıtılması ve gelişmesi açısından önem taşıyor. Festival, ülkemizde düzenlenen profesyonel müsabakaların çoğalmasına destek sağlamasının yanında, gelecek vaat eden yeni yeteneklerin kendini göstermesine de olanak tanıyor.

Türkiye’nin en iyi isimlerini bir araya getirecek Kış Binicilik Festivali’nde zirve keyfini yaşayacak olan davetliler, Festivalin Co-Sponsoru olan Doğuş Oto sayesinde Audi modellerini de test edebilecekler.

Haberin Devamı

Festivalin medya sponsorluklarını ise Türkiye’nin ilk özel radyo kanallarından biri olan Best FM ile Milliyet ve Vatan Gazetesi üstleniyor.

Kemerde nefes kesen festival