Almanya Bundesliga Kendisini sakatlayan oyuncudan intikamını aldı

Kendisini sakatlayan oyuncudan intikamını aldı

24.09.2015 - 18:05 | Son Güncellenme:

Kendisini sakatlayan Münsterli futbolcu Bischoff'u 1.5 yıl sonra yine kendi takımının maçında yakalayan Tom Merkens, sahaya girdi ve öcünü aldı.

Kendisini sakatlayan oyuncudan intikamını aldı

Onur Dinçer - Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Almanya 3. Futbol Ligi'nde dün oynanan Osnabrück-Münster karşılaşması, izleyenleri şaşkına çeviren görüntülere sahne oldu. Osnabrück takımı uzatma dakikalarında Türk futbolcusu Halil Savran'ın kaydettiği golle karşılaşmada bir puanı kurtardı ve mücadele 2-2 sona erdi.

Türk futbolcunun attığı golün ardından saha karıştı. İki takım futbolcuları arasında yaşanan gerginlik sırasında sahaya giren bir kişi, konuk ekibin 10 numaralı futbolcusu Amaury Bischoff'a fiziki müdahalede bulundu. Saldırganın itmesiyle 28 yaşındaki oyuncu, kendisini yerde buldu.

Sakatlanmasa sahada olacaktı

Ancak herkesin taraftar zannettiği kişinin Tom Merkens isimli bir futbolcu olduğu, hem de Osnabrück'lü olduğu ortaya çıktı. Bundan 1,5 yıl önce yine aynı iki ekibin karşı karşıya geldiği mücadelede Bischoff'un, Osnabrück'lü futbolcu Merkens'i sahada sakatladığı ve futbol hayatıyla oynadığı belirlendi. O maçta sakatlanan oyuncu bu yüzden sahalardan ve takımından uzak kaldı.

Haberin Devamı

Ayak bileğini kırmıştı

1 Mart 2014 tarihindeki Münster-Osnabrück maçının 83. dakikasında Merkens'e sert giren Bischoff kırmızı kart görmüş ve oyun dışında kalmıştı. Rakibinin ayak bileğini kırdığı bu hareketinden dolayı Bischoff 5 maç men cezası alırken, Merkens ise o günden bu yana sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kaldı.

İşte o Merkens dün taraftar kılığında sahaya daldı ve kendisinin futbol hayatıyla oynayan Münster'in orta saha oyuncusuna saldırarak intikamını aldı.