Galatasaray Kerem Aktürkoğlu: İnsan sevdiğine kırılırmış!

Kerem Aktürkoğlu: İnsan sevdiğine kırılırmış!

27.05.2024 - 01:08 | Son Güncellenme:

Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Süper Lig'de şampiyon olmalarının ardından konuştu.

Sonuna kadar hak edilmiş bir şampiyonluk olduğunu ifade eden Kerem Aktürkoğlu, “Şampiyonluk gerçekten şu son düdükten sonraki o an, o his, o mutluluk… Tüm sezon, hatta geçen sezondan beri bu şampiyonluğu hayal ettik. Sonunda da gerçekten gülen taraf biz olduğumuz için çok mutluyuz. Biz inanıyorduk, geçen hafta olmadı. Üzüldük. Camiamız, taraftarımız ve biz üzüldük. Ama böylesi daha güzel, daha tatlı oldu. Çünkü biraz umut vermek güzel oldu herkese. Biz de biraz silkelendik diyelim. Sonunda gülen taraf biz olduk. Şampiyon olan taraf biz olduk. Altını da çizelim hak edilmiş bir şampiyonluk. Sakın yanlış anlaşılmasın. Sonuna kadar hak edilmiş bir şampiyonluk. Kimse bizim emeğimize, yaptıklarımıza laf uzatamaz. Çünkü yaklaşık 11 aydır, neredeyse 1 sene olacak mücadele veriyoruz. Sezonu çok erken açtık, Şampiyonlar Ligi ön elemeleri oynadık. O serüvenden buralara gelmek zordu ama bir o kadar da güzeldi. Dediğim gibi çok güzel hak edilmiş bir şampiyonluk. Takım arkadaşlarımı tebrik ederim. Camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerinde bulundu.

Haberin Devamı

Şampiyonluğu ailesine armağan ettiğini söyleyen Aktürkoğlu, “Galatasaray’ın hedefleri bitmez. 25’inci şampiyonluk, Şampiyonlar Ligi’nde tabii ki yine play-off’ları geçip gruplara kalmak istiyoruz. Ben bu şampiyonluğu aileme armağan ediyorum. Çünkü benim her zaman destekçim kendileri. Bugün de buradalardı sağ olsunlar. Onlar olmasa belki de çok daha farklı bir kariyerim de olabilirdi benim. İyi günde kötü günde her zaman benim yanımdalar. Tabii ki aileme armağan ediyorum” dedi.

“FENERBAHÇE MAÇINDAN SONRA BEN DE ÇOK HIRSLANDIM”

Galatasaray’ı çok sevdiğini ifade eden 25 yaşındaki milli oyuncu, “Ben iyi günde çok ön planda olmayı sevmiyorum. Ben arkada kalmayı seviyorum. Çünkü bundan önceki yıllarda da genel olarak Türk futbolcular biraz geri planda kaldığı için. Biz böyle alıştık, böyle gördük. Ben ağabeylerimden de böyle gördüm. Ama kötü günlerde elimizi taşın altına almamız lazım. Bu sadece benim için değil. Arda ağabeyin bir lafı var, ‘Galatasaray’ı savunacak biri çıkar’. Ben olurum, başkası olur. Ama ben şöyle söyleyeyim. Ben 3 aydır paylaşım yapmıyorum. Ama son Fenerbahçe maçından sonra ben de çok hırslandım. Şampiyonluğu kazanmayı iki kat daha fazla istedim. Bunun için bir meşale yakmam gerektiğini düşündüm. Güzel bir şey de oldu. Camiamız ve takım arkadaşlarımız kenetlendi. Antrenmanlarımız çok güzel geçti. Sonunda bugün de gördüğünüz gibi çok güzel bir oyun ve galibiyet vardı. Taraftara kırgınlık, insan sevdiğine kırılırmış. Ben Galatasaray’ı çok seviyorum. Galatasaray’da çok güzel anılar, arkadaşlıklar ve duygular biriktirdim. İlerleyen süreçte inişler çıkışlar her futbolcunun moral bozukluğu veya kırgınlığı olabilir. Biz de insanız. Ama ben sonuna baktığım zaman başarılı bir sezon geçirdiğimi düşünüyorum. İstatistikler konuşuluyor, bana gelindiği zaman istatistikler bir türlü konuşulmuyor. Veya istatistikler farklı şekilde konuşuluyor ama ben artık alıştım. Önüme bakacağım. Nerede olursam olayım Galatasaray her zaman benim kalbimde olacak. Galatasaray’ı çok seviyorum. Galatasaray’ı ve ailemi gururlandırmak için bundan sonraki süreçte çalışmaya, mücadele etmeye devam edeceğim” diyerek sözlerini noktaladı.