Galatasaray Kerem Aktürkoğlu'ndan Arda Turan yorumu! Transfer cevabı

Kerem Aktürkoğlu'ndan Arda Turan yorumu! Transfer cevabı

22.03.2024 - 21:40 | Son Güncellenme:

Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu, sarı-kırmızılıların kulüp dergisine konuştu. Geleceğine dair soruyu cevaplayan Kerem Aktürkoğlu, Arda Turan'la ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Kerem Aktürkoğlundan Arda Turan yorumu Transfer cevabı

A Milli Futbol Takımı ve Galatasaray'ın yıldızlarından Kerem Aktürkoğlu suskunluğunu bozdu. Galatasaray Dergisi'ne konuşan Kerem Aktürkoğlu, sarı-kırmızılı takımdaki durumundan geleceğine kadar önemli mesajlar verdi.

Haberin Devamı

Takım içerisindeki havanın oldukça olumlu olduğunu belirten Kerem Aktürkoğlu, "Sadece yerliler değil, yabancılar da birbirine çok yakın. Antrenmana gittiğimizde herkes birbiriyle takılıyor, şakalaşıyor. Takım sporlarında bu çok önemlidir, bizim de takımımızda arkadaşlık çok üst seviyede. Bu olduktan sonra da başarı zaten kaçınılmaz oluyor" dedi.

Arda Turan'ı idol olarak gördüğünü vurgulayan Kerem Aktürkoğlu, "Arda Turan benim için çok farklı bir insandır. Kendisini tanımadan önce çok farklı bir sevgim duyuyordum, tanıdıktan sonra da bambaşka bir sevgim oldu. Oynadığım mevki gereğiyle de onun yaptıklarını, başardıklarını hep gururla izledim Arda ağabey bence Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük, en yetenekli ve en başarılı futbolcusu" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Galatasaray'da bu sezon kupa kazandıktan sonra geleceğine dair karar vereceğini vurgulayan Kerem Aktürkoğlu, "Hayallerim çok daha fazla, Avrupa'da futbol oynamayı çok istiyorum. Bu seneyi Galatasaray'da daha fazla başarıyla ve kupayla bitirip ilerleyen süreçlerde neler olabileceğini yaşayıp göreceğiz" diye konuştu.

Klasikleşen gol sevinciyle ilgili soruya Kerem Aktürkoğlu, "Hiç aklımızda yokken, gözlerimi dinlendirmek için bir gözlük taktığım zaman başladı. Gol sevinci için 'Acaba insanların böyle bir benzetmesi de var mı, böyle bir şey yapabilir miyim?' diye düşünürken bir gün maçtan önce 'Gol atarsam bunu deneyeceğim' dedim ve o gün de gol attım ve ondan sonra zaten patladı gitti" cevabını verdi.