Galatasaray Kerem Aktürkoğlu'nun temsilcisi açıkladı! 'Mesut Özil kendi kararını verdi'

Kerem Aktürkoğlu'nun temsilcisi açıkladı! 'Mesut Özil kendi kararını verdi'

09.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu ile ilgili transfer iddialarına temsilcisi Erkut Söğüt cevap verdi. Mesut Özil'in de temsilciliğini üstlenen Erkut Söğüt, futbolu bırakma kararı hakkında konuştu.

Kerem Aktürkoğlunun temsilcisi açıkladı Mesut Özil kendi kararını verdi

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da forma giyen Kerem Aktürkoğlu, Avrupa'dan çok sayıda kulübü peşine taktı. Genç oyuncunun temsilcisi Erkut Söğüt transfer iddialarına cevap verdi.

Haberin Devamı

Kerem Aktürkoğlu için Galatasaray yönetimi ile görüştüğünü belirten Erkut Söğüt, Mesut Özil'in futbolu bırakma kararını da anlattı. İşte ayrıntılar...

Radyospor'a konuşan Erkut Söğüt, Galatasaray yönetiminin Kerem Aktürkoğlu ile sözleşme uzatmak için görüştüğünü açıkladı. Deprem faciası öncesi masaya oturduklarını belirten Erkut Söğüt, "Her iki tarafın da böyle bir isteği var. Bunu görüşmüştük; ama maalesef araya deprem girdi. İnsanlar futboldan mecburen bir süre uzaklaşmak zorunda kaldı. Şimdi tekrar konuşmaya başladık. Önümüzdeki haftalarda bunu netleştireceğiz" dedi.

Kerem Aktürkoğlunun temsilcisi açıkladı Mesut Özil kendi kararını verdi

Kerem Aktürkoğlu'nun maaşının iyileştirilmesi gerektiğini vurgulayan Erkut Söğüt, "Bizim için en önemli şey Kerem'in maaşının düzeltilmesi, sözleşme süresinden çok, maaşının iyileştirilmesi konusu önceliğimiz. Bunu Galatasaray da istiyor biz de istiyoruz. Galatasaray da böyle düşünüyor. Kerem'in daha bunu hak ettiğini yönetim de düşünüyor ve bunu biran önce yerine getirmek istiyor. İki taraf da konuya pozitif bakıyor. Sözleşme süresi uzar mı, onu zaman gösterecek" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Kerem Aktürkoğlu için gelen bir transfer teklifi olup olmadığı yönündeki soruya Erkut Söğüt, "Son 6 aydan bu yana baktığınızda inanılmaz bir farklılık var Kerem'de. Kendini çok geliştirdi. Her zaman kendini geliştiren bir futbolcu olduğu için şimdikinden çok daha iyi bir futbolcu olacaktır. Çok çalışkan birisi, kendini geliştirmeyi çok istiyor. Dışarıya bakmaz, sadece futbola odaklanmış birisi. Kerem şu anda Galatasaray'ın futbolcusu, en önemli hedefi Galatasaray'la şampiyon olmak. Transfer söz konusu olursa bunu zaten herkes öğrenir. Futbolda yarın ne olacağını bilemezsiniz. Kerem için en önemli nokta sürekli gelişim gösteriyor olması" cevabını verdi.

Kerem Aktürkoğlunun temsilcisi açıkladı Mesut Özil kendi kararını verdi

Son olarak temsilciliğini üstlendiği bir diğer futbolcu olan Mesut Özil'in sahalara veda etmesini değerlendiren Erkut Söğüt, "Her futbolcu için faklı perspektifler var. Özil de kendi kararını verdi. Saygı duymak gerekiyor. Kendi düşündü, kendi karar verdi. Ailesi ve kendisi için en doğrusunun yaptığını düşünüyor. Saygı duymak gerekiyor. Bakalım bundan sonrası için ne yapacak" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Yazarlar