1.Lig Kerem Yavaş: Manisa FK çok kaliteli bir ekip!

Kerem Yavaş: Manisa FK çok kaliteli bir ekip!

12.04.2024 - 23:14 | Son Güncellenme:

Trendyol 1. Lig'in 30'uncu haftasında Manisa FK deplasmanından 1 puanla ayrılan Eyüpspor'da teknik sorumlu Kerem Yavaş açıklamalarda bulundu.

Kerem Yavaş: Manisa FK çok kaliteli bir ekip

Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, 1. Lig'in 30'uncu haftasında Manisa FK deplasmanından 1 puanla ayrıldıkları karşılaşma sonrasında konuştu.

Haberin Devamı

Maçın hakkının 1 puan olduğunu belirten Kerem Yavaş, "Zor bir karşılaşma bizi bekliyordu. Manisa FK çok kaliteli bir ekip. Kadro yapısıyla oynadıkları oyunla bugüne kadar bulundukları pozisyonu hak etmiyorlardı. Ayrıca maçın bir de psikolojik tarafı vardı. Ligi erken tamamlamış. Hedefine erken ulaşmış bir takım ve zor bir süreç geçiren bir takım. Psikolojik açıdan aslında maça baktığımızda biz karşılaşmaya iyi başladık. İstediğimiz gibi başladık. Daha sakin kalan taraf bizdik. İyi oyun oynayarak skoru da bulduk ve artırdık. Ancak sonrasında maalesef rehavet hastalığına kapıldık ve Manisa FK bundan sonra oyunda ivmelenmeye başladı. Skoru eşitlediler. Ondan sonraki süreçte 10 kişi kalmamızla bu maçı biraz bizim için zorlaştırdı. Ancak yaptığımız hamlelerle oyuncuların ekstra mücadelesiyle skoru korumayı bildik. 1 puan aldık. Maçın hakkı genel baktığımız zaman 1 puandı diyebilirim. Manisa FK iyi mücadele etti. Onları da tebrik ediyorum. Bundan sonraki süreçte de kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

Yazarlar