Galatasaray Kewell Galatasaray'da sakat sakat oynamış

Kewell Galatasaray'da sakat sakat oynamış

11.04.2014 - 12:48 | Son Güncellenme:

Galatasaray’a İngiltere’den gelen Harry Kewell, “Sakatlıklardan dolayı Liverpool’dayken futbolu bırakmayı düşünmüştüm” dedi

Kewell Galatasarayda sakat sakat oynamış

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Bu sezon sonunda futbolu bırakacağını açıklayan ve artık Melbourne Heart’ta son maçlarına çıkan Galatasaray’ın eski oyuncusu Harry Kewell, kariyerine ilişkin ilginç açıklamalarda bulundu.
2008’de sarı-kırmızılılara İngiltere’nin Liverpool takımından transfer olan yıldız futbolcu, Türkiye’de sakat sakat oynadığını itiraf etti, bu sıkıntısı yüzünden Galatasaray’a gelmeden önce futbolu bırakmayı düşündüğünü itiraf etti.

Kewell, “Kariyerim boyunca sakatlıklar yakamı bırakmadı ve bunlar en büyük üzüntüm oldu. Daha Liverpool’da oynadığım dönemde bu yüzden emekliye ayrılmayı ciddi ciddi düşündüm” dedi.
Sonrasında Galatasaray’a gelen futbolcu, hatırlanacağı üzere sarı-kırmızılı takımda da sık sık sakatlık sorunları yaşamış, geçmişten gelen bu sıkıntıları sık sık nüksetmişti. Buna karşın Galatasaray taraftarının sevgilisi olan Avustralyalı futbolcunun bu açıklamaları, “Bir de tam sağlıklı olsa nasıl oynardı?” sorusunu akıllara getirdi.

Haberin Devamı

KEWELL'DAN İNANILMAZ KÖTÜ PENALTI