Skorer Kezman’a Belgrad turu!

Kezman’a Belgrad turu!

11.08.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’nin Partizan’la Sırbistan’da oynayacağı maçın geniş kadrosuna Mateja Kezman da alınıyor. Aragones’in zorlu karşılaşmada şans vermeyi düşünmediği yıldız oyuncu, ülkesinde bulunan ailesiyle bir araya gelecek

Kezman’a Belgrad turu

Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesinde Partizan’la çarşamba günü Sırbistan’da oynayacağı maçın geniş kadrosuna bu ülkenin vatandaşı olan Mateja Kezman’ı da alacak.
Teknik Direktör Luis Aragones’in karşılaşmada şans vermeyi düşünmediği Kezman’ı kafileyle Belgrad’a götürecek olan sarı-lacivertlilerin böylece ülkede sempati kazanmayı hedeflediği bildirildi. Yıldız oyuncunun, Partizan maçı nedeniyle ülkesinde bulunan ailesiyle de bir araya geleceği kaydedildi.
Bu arada Paris Saint Germain’e transfer olmak için sarı-lacivertli yönetimin onayını bekleyen Kezman, Fransız Lequipe gazetesine yaptığı açıklamada, umutlu konuştu. Transferin önümüzdeki hafta bitebileceğini belirten Sırp futbolcu, kariyerine Fransa’da devam etmek istediğini vurguladı. PSG için, “Hayallerimin takımı” diyen tecrübeli golcü, “Türkiye’de olağanüstü bir kulüpte çok güzel iki yıl geçirdim. İstanbul fantastik bir şehir ve kaldığım her dakika ailemle büyük keyif aldık. Beni her zaman destekleyen taraftarlarımıza ve bana güvenen başkanıma teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Kezman, geleceğini Fransa Ligi’nde gördüğünü sözlerine ekledi.