İngiltere Premier Lig Khvicha Kvaratskhelia'ya Premier Lig devi talip! Dudak uçuklatan bedel

Khvicha Kvaratskhelia'ya Premier Lig devi talip! Dudak uçuklatan bedel

24.11.2023 - 18:27 | Son Güncellenme:

Napoli'nin genç yıldızı Khvicha Kvaratskhelia'ya Premier Lig temsilcisi Chelsea'nin talip olduğu öne sürüldü.

Khvicha Kvaratskheliaya Premier Lig devi talip Dudak uçuklatan bedel

Premier Lig devi Chelsea, ara transfer dönemi için şaşırtan bir hamlede bulundu. Londra temsilcisinin, Napoli forması giyen Khvicha Kvaratskhelia'yı renklerine bağlamak istediği iddia edildi.

Haberin Devamı

ESPN'in haberine göre; Chelsea'nin Khvicha Kvaratskhelia için kesin bir hamle yapmasının beklendiği aktarıldı. Serie A devinin Khvicha Kvaratskhelia için 100 milyon euroluk bir bonservis bedeli beklentisinin olduğu vurgulandı.

Napoli'nin 22 yaşındaki futbolcusu için istediği 100 milyon euroluk bedeli Chelsea'nin ödemeye hazır olduğu, Finansal Fair-Play nedeniyle çekincelerinin bulunduğu kaydedildi.

Khvicha Kvaratskheliaya Premier Lig devi talip Dudak uçuklatan bedel

Gürcü futbolcu bu sezon Napoli'de 15 maçta forma şansı buldu. Khvicha Kvaratskhelia bu süreçte 3 kez rakip fileleri havalandırdı. 22 yaşındaki hücumcu aynı zamanda 5 asist üretti.

Khvicha Kvaratskhelia'nın Napoli ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. 22 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 85 milyon euro. Gürcistan Milli Takımı'nda 28 müsabakada şans bulan Khvicha Kvaratskhelia, 15 kez rakip ağları havalandırdı.

Haberin Devamı

Yazarlar