Futbol Kılıçlar çekildi

Kılıçlar çekildi

01.10.2014 - 10:06 | Son Güncellenme:

Ünal Aysal ve Adnan Polat el altından büyük bir savaş başlattı. Aysal'ın Cemal Özgörkey'in, Polat'ın ise Yalman'ın listesini hazırladığı camiada konuşulmaya başladı. Seçim öncesi ortalık iyice kızıştı

Kılıçlar çekildi

G.Saray'da ilginç gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı kulübün Başkanı Ünal Aysal'ın, 25 Ekim'deki 'olağanüstü seçimli genel kurulda' kesin olarak aday olmayacağını açıklaması, buna karşın Alp Yalman'a rakip olarak Cemal Özgörkey'in aday çıkacağını açıklaması, camiada yeni bir tartışma başlattı. Cimbom kulislerinde; Alp Yalman'ın, Adnan Polat ile birlikte liste yapacağı haberlerinin dolaşması ile birlikte seçim yarışı şimdiden kızışmaya başladı. Alp Yalman'ın listesini Adnan Polat, Cemal Özgörkey'in listesini ise Ünal Aysal'ın yapacağı ileri sürüldü.

Haberin Devamı

BİR ADIM ÖNDE GÖRÜLÜYOR

Adnan Polat, 2011'de Ünal Aysal'a karşı kaybettiği seçimin rövanşını almak isterken, Aysal'ın da camiaya güçlü bir liste ile girip tekrar ağırlığını hissettirmeyi planladığı belirtildi. İki taraf da, listelerin verilmesi için son ana dek, harıl harıl çalışacak. İki taraf da eski yönetici ve genç isimleri listelerine katmak için yarışacak. Ancak daha şimdiden, Ünal Aysal'ın yapacağı liste nedeniyle Cemal Özgörkey, bir adım önde gösteriyor. Yalman'ın listesinde en dikkat çeken isimler ise Abdürrahim Albayrak. Listede Taner Aşkın, Levent Yücel, Işın Çelebi, Hakan Üstünberk, Murat Yalçındağ, Ali Gürsoy, Levent Nazifoğlu, Mete İkiz ve Sedat Doğan'ın da yer alacağı belirtiliyor.

Haberin Devamı

AYSAL DA DESTEKLİYOR

Ünal Aysal, Cemal Özgörkey'in başkan adaylığı için şöyle konuştu: "Cemal Özgörkey, bir süredir adaylık için çalışıyordu. 15-20 gün süren hazırlıkları tamamlamış. Büyük ihtimalle adaylığını açıklayacak. Böylece desteğime sahip bir başkan adayı daha karşınıza çıkmış oluyor. İnşallah hayırlısı olur" dedi.

İŞTE ÖZGÖRKEY'İN LİSTESİ

Cemal Özgörkey'in listesine, Faruk Süren'in de tam destek verdiği hata Sportif AŞ'de CEO olacağı iddia ediliyor. İşte listeye girmesi beklenen o isimler: Haldun Üstünel, Mehmet Helvacı, İsmail Sarıkaya, Emir Sarıgül, Dinçer Azaphan, Mehmet Karlı, Adnan Nas