Dünyadan Futbol Kim Kardashian, Ronaldo ve Messi için 4 bin 400 mil uçtu!

Kim Kardashian, Ronaldo ve Messi için 4 bin 400 mil uçtu!

26.07.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Lionel Messi'nin Inter Miami'deki ilk maçını tribünden takip eden Kim Kardashian, son olarak Paris Saint Germain ile Al Nassr arasındaki müsabakada görüntülendi.

Kim Kardashian, Ronaldo ve Messi için 4 bin 400 mil uçtu

Futbola olan ilgisiyle bilinen Kim Kardashian, geçtiğimiz cuma günü Miami'de Lionel Messi'nin Inter Miami'deki ilk maçını tribünde izlemek üzere tribünde yer almıştı. Kim Kardashian, bu mücadelenin ardından Cristiano Ronaldo'nun da forma giydiği Al Nassr'ın Paris Saint Germain ile oynadığı müsabakayı da tribünden takip etti.

Haberin Devamı

Kim Kardashian, Paris Saint Germain ile Al Nassr arasındaki maçı izlemek için Japonya'ya 4 bin 400 millik bir uçuş gerçekleştirdi. Kim Kardashian'ın oğlu Saint'in Paris Saint Germain forması giydiği görüldü. Saint bunu Neymar ile tanışacağı için yaptığını ifade etti.

Kim Kardashian, Ronaldo ve Messi için 4 bin 400 mil uçtu

Kim Kardashian'ın oğlu Saint mücadelenin ardından hem Neymar hem de Cristiano Ronaldo ile tanışma fırsatı buldu. Portekizli yıldızın hayranı olan Saint, kendisinin GOAT olduğunu dile getirdi. Kim Kardashian bu anları kendi Instagram hesabından da paylaştı.