Fenerbahçe Kim Min Jae için 23 milyon euroyu gözden çıkardılar! Dev transfer yarışı

Kim Min Jae için 23 milyon euroyu gözden çıkardılar! Dev transfer yarışı

26.06.2022 - 18:00 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe'de transfer çalışmalarına da yoğunlaşıldı. Sarı-lacivertlilerde Portekizli hocanın raporu doğrultusunda hareket edilen dönemde, Kim Min Jae için transfer yarışı başladı. Güney Koreli oyuncu için 23 milyon euroluk serbest kalma bedelini iki Avrupa devinin ödemeye hazır olduğu öne sürüldü.

Kim Min Jae için 23 milyon euroyu gözden çıkardılar Dev transfer yarışı

Fenerbahçe'de transfer çalışmalarına hız verilen dönemde Kim Min Jae konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli savunmacısının Avrupa devlerinin radarına girdiği iddia edildi. İki takımın Kim Min Jae için 23 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödemeye hazır olduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

LİNCOLN 2026'YA KADAR İMZALADI

Jorge Jesus'un transfer raporu doğrultusunda ilerleyen Fenerbahçe ilk hamlesini orta sahaya yaptı. Sarı-lacivertliler, Santa Clara'dan Lincoln Henrique'yi kadrosuna dahil etti. Süper Lig devi bu transfer için 3 milyon 500 bin euroluk bonservis bedeli ödedi. 23 yaşındaki oyuncuyla 2026 yılına kadar sözleşme imzalandı. Lincoln Henrique, Fenerbahçe formasıyla çıktığı ilk iki maçta 1 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

BRUMA KİRALANDI

Sarı-lacivertlilerde takıma ikinci hamle de kısa süre içerisinde geldi. PSV Eindhoven'dan Bruma, sezon sonuna kadar kiralandı. Süper Lig devi, Hollanda temsilcisiyle yaptığı anlaşmaya 4 milyon euroluk satın alma opsiyonu maddesi ekletti. Fenerbahçe bu bedeli ödemesi halinde Bruma'nın bonservisini satın alabilecek.

Haberin Devamı

Kim Min Jae için 23 milyon euroyu gözden çıkardılar Dev transfer yarışı

KİM'E AVRUPA KANCASI

Fenerbahçe'de tüm bu gelişmeler sıcaklığını korurken Kim Min Jae konusunda flaş bir iddia ortaya atıldı. Sarı-lacivertli formayla geçtiğimiz sezon oldukça iyi bir performans sergileyen Güney Koreli oyuncuya Avrupa devlerinin talip olduğu ve 23 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödemeye hazır oldukları kaydedildi.

MARSİLYA VE NAPOLİ HAZIR

Ali Koç yönetimindeki Fenerbahçe'de dikkatleri üzerine çeken Kim Min Jae ile ilgili taliplerden ikisinin harekete geçtiği aktarıldı. Avrupa'nın büyük liglerinden talipleri bulunan 25 yaşındaki oyuncu için Premier Lig'den Tottenham ve Everton'ın 23 milyon euroya yakın bir teklif hazırladığı vurgulandı. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Marsilya ve Napoli'nin 23 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödemeye hazır olduğu belirtildi.

Kim Min Jae için 23 milyon euroyu gözden çıkardılar Dev transfer yarışı

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Sarı-lacivertlilerin yıldız savunmacısıyla da pazarlıkların başladığı aktarıldı. Kim Min Jae'nin menajeri aracılığıyla Avrupa devleriyle maaş pazarlığında bulunduğu vurgulandı.

PEREİRA DÖNEMİNDE TRANSFER EDİLDİ

Yeoncho Middle School, Suwon Technical High School, Yonsei University, Gyeongju Korea Hydro, Jeonbuk Hyundai ve Beijing Guoan forması giyen Kim Min Jae geçtiğimiz sezon başında Fenerbahçe'ye transfer oldu. Vitor Pereira'nın raporu doğrultusunda kadroya dahil edilen Güney Koreli için sarı-lacivertliler 3 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

Kim Min Jae için 23 milyon euroyu gözden çıkardılar Dev transfer yarışı

SAVUNMANIN VAZGEÇİLMEZİ OLDU

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezon hem Vitor Pereira hem de İsmail Kartal, Kim Min Jae konusunda forma vermekten geri kalmadı. Güney Koreli savunmacı toplamda 39 müsabakada şans buldu. Kim Min Jae bu karşılaşmalarda 1 gol atma başarısı gösterdi. Tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 25 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 14 milyon euro olarak gösteriliyor.

Yazarlar