Galatasaray Kimi oynatsın!

Kimi oynatsın!

24.04.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gaatasaray Teknik Direktörü Riekerink, sakat ve cezalılar nedeniyle 6 önemli oyuncusundan yoksun olarak bugün Kasımpaşa karşısına çıkacak. Hollandalı çalıştırıcı, en iyi 11 ile sahaya çıkmak için mesai harcıyor.

Kimi oynatsın

Türk Telekom Arena’da bugün Kasımpaşa’yı konuk edecek olan Galatasaray’da teknik direktör Jan Olde Riekerink, eksikler yüzünden kadro kurmakta zorlanıyor.

Haberin Devamı

Cim-Bom’da Sneijder, Denayer ve Chedjou sakatlıkları, Donk, Hakan Balta ve Yasin ise cezaları nedeniyle forma giyemeyecek.

Takımdaki 6 önemli oyuncusundan yoksun kalacak olan Riekerink, eksikler nedeniyle kadroda zorunlu revizyona gidecek.

Cim-Bom’un patronu, sağ bekte Linnes’e güvenecek. Savunmanın ortasında ise Semih Kaya’ya bu kez Koray Günter refakat edecek. Sol bekte de Carole forma giyecek.

Hollandalı teknik adam, iyileşen Selçuk ile Bilal’e de savunmanın önünde şans verecek. Podolski’yi yine forvette oynatacak olan Riekerink, arkasındaki üçlü hatta ise Sabri, Emre ve Olcan’ı görevlendirecek.

Ligde 7 maçtır suskun

Galatasaray, Süper Lig’in 22. haftasında Trabzonspor’a karşı aldığı 2-1’lik galibiyetin ardından çıktığı 7 maçtan da galibiyet çıkaramadı. Bu karşılaşmalarda 4 beraberlik ve 3 yenilgi alan sarı-kırmızılılar, 21 Şubat’tan bu yana ligde rakiplerini deviremedi.

Haberin Devamı

Kimi oynatsın